Gor det har ont?


Somn i den underbaraste form.

Nu har vi varit pa Koh Chang i ungefar ett dygn. Av dessa 24 timmar har vi sakert sovit i 15. Pa restauranger, pa stranden och i var bungalow. Sover igen hela hosten. Kanns najjs. Har sa saktliga borjat arbeta pa St. Tropezbrannan. Men vi korde det sakra fore det osakra och gick ut med SPF 20. Det kanns tryggt...

 
image511
Glassiga grabbar!

image512
Nu ar du alltid med oss Bertil!

image513
Platon Bjorkman.

Forsta textraderna ar nedplitade. Blev dock pa engelska. Men Damien Rice gar ju inte av for hackor han heller.

Puss!

Koh Chang!

Ar vi nu. Skall bli skont med en massa chill och lasande. Skriver mer sen.

Puss!

Dom kallar mig...

image510
Filosof eller Kent-bog? Vad tycker ni? Kanske till och med psykolog... Jag rostar for Kent-bog!

One night in Bangkok makes the Bjork see kuk.

image509

vi heter

sten_  och  bergsget pa resdagboken, sa ni som inte far mailen kan ju soka dar. hoppas alla citymailmongon hittar. bilder kommer

Brillmongon...

Sa har man gatt och inhandlat ett par glasogon. har alltid varit valdigt anti men jag maste saga att jag gillar't. Kanns som om min IQ har hojts endast med hjalp utav dessa ack sa vackra accesoarer.


image506
image507image508
Grymt bra matchande trojor btw...

Resan borjade for ovrigt valdigt bra. blev tvunga att lopa som skallade lemmlar till gaten. "Last call for Vienna" ekade ut ur hogtalarna pa Arlanda. Vi som satt Pa O'Leareys och drack en avskedsol. Andfadda och stressade han vi som tur var med planet iaf. B&B i ett notskal. Stort tack till Sebbe som tog taten och lopte pa bra!

Ipod!

De nye gitarrkameratene ar sa javla bra. Framkallar en valdigt sorgsen kansla. Men ibland kan den sorgsna kanslan vara den finaste. Eller hur?

Nu blir det Westlife med Unbreakable hits och en flaska Red Label for att dranka de kanslor som den skivan paminner om.

Kanns skont att det finns plats i Taby for hamlosa brommapojkar sen nar man kommer hem...

Imorrn blir det glasogon och sedan bar lasset av till Koh Chang dar strander och vackert vader hagrar.

Puss puss!


hinner inte skriva

vi finns ocksa pa www.resdagboken.se hinner inte skriva mer, fest  nu hej! Just det hittat en olsort som kostar 27b 5,4kr juvligt mina vanner juvligt.

kram hej

Skagget och fjunet i Bangkok.

Nu ar vi alltsa har. Har inte riktigt forstatt det an. Men skont ar det. Visserligen var det med delade kanslor som man lamnade kalla Sverige bakom sig. Vissa saker och personer ville man inte fly medans jobb och kyla man latt bytte mot nagot battre.

Nu skall vi hanga lite har i Bangkok och fixa glasogon och annat som ar bra att ha infor resterande tiden av resan.

Gitarrer kommer att inhandlas och hakan-texter kommer att skrivas.

och ja, det blev changkoma igar. Say no more.

Puss och kraem! Ses vi i mars?

Hall of Fame

Det var slutet mina damer och herrar! Slut på harvet, misären, ondskan och förtrycket på mailen. Det här är känslan hos en riktigt bitter knegare som efter 3,5 år  ändå fick ett tack... Hoppas ni klarar er nu kära kollegor och all cred till er som orkar hålla togan och humöret uppe. Och till min bänkgranne och vän "Papi", håll kampen levande. Du segrar till slut min vän, du segrar!! (Jag vill ha din bok när den är klar).


B&B valdes även in i CityMails Hall of Fame  som de första i företagets historia. Tröjorna hängdes traditionsenligt upp i taket, publiken jublade, flickorna skrek och Bror Anders slet sitt hår!
image496


Nomineringen: B&B har stått för en oslagbar insatts under sina år i företaget. Med glädje, fest och sång har man skapat en helt ny CityMailanda. CMC-112 som Björkman och Bengtsson representerade under 2-3 år har aldrig gått bättre. Att kontoret kommer fortsätta i samma positiva trend är nästan en absurd tanke. Men det finns hopp om att talangerna och framtidens arvtagare Johan, Krille och Norrby kommer  att lyckas, speciellt om die gamle Malm, Ström och Rapi ger goda råd på vägen. 
    /Juryn 

image499image500



(Hall of Fame är en sorts museum som finns för personer som har gjort speciella insatser inom ett särskilt område)


Men annars idag blev det städning och taco-middag hos päronen. Gott! Men man kan slänga mat tvinga inte folk att äta allt!

image501image502
Meriter från Mailen öla och städa


Jag bor hemma nu fast snart bor jag i Bangkok några dar. Hoppas vi kan festa loss lite med Jossan och Martina som sägs härja där nu.


image503
Aik-nyckel tack far men vad ska jag med den till nu? Men fin är den ju!

Erika, Kät och alla andra som undrar B&B-Bloggen kommer leva mer än någonsin! Det kommer även skrivas resedagbok och Facebook lär ju användas. Följ vår kamp från botten till toppen ! Bengan?


Jaja arbetslös nu eller semester eller bara fri! Skit samma tack för alla fina stunder kollegor! Ses i sommar. 


Nu börjar bloggen om Björkman/Bengtsson i Sydostasien...


image504image505
Vi får inte glömma att Jörgen och Stefan också hakar!


vi hörs, pöss !

det går inte så bra

Iggan somnade på golvet och jag är för trött och oteknisk för att lyckas göra ipoden mer "Niklas-vänlig". Men det finns mkt bra  och mkt ny musik att upptäcka. Sen lyckdades jag frysa dagens andra och sista städ-öl, det går verkligen inte bra!

image495
tinar fort....

det går segt


Jag Iggan gick till Palermo en sista gång och åt lite mat, en tår föll nästan från ögat när jag åt den sista kebabbiten. Men det var en tår av lycka för en dag kvar på mailen känns väldigt skönt! Iggan fixade sedan taket som Jeppe vandaliserade. Tack Iggan du är oersättlig i förstafemman. Han bjöd även på städ-öl, men jag lyckades såklart att ha sönder flaskhalsen och en glasbit föll sakta ned i det skummande ölet. Nu föll en tår av olycka. Men man får ju inte vara dum, bara glida ner i källaren hämta ett av de nedpackade ölglasen och ett rivjärn!? Gick utmärkt att sila ölen, som nu kittlar min gom.

image492image493

Gymandet går som sagt segt nu men tid finns inte, speciellt inte när jag packar upp grejer  och stökar till det igen.  Vi får köra för fullt med städningen imorgon igen Jeppe. Ni får ha en trevlig middag där borta i Täby. Nu ska jag försöka rensa ipoden lite.
 

image494

Varför alltid längst bak i taxin? Tura att du dansar fint Uda....kommer sakna våra kvällar med denna godbit!




godkväll


Mög!

Här skall man vara snäll och göra lite estetiska finjusteringar på min taklampa och vad händer? Hela jävla taket faller ner över mig. "Hela" taket är en smärre överdrift som ni förstår men spacklet måste fram... Det bara är så. Har jag tur så kommer världens finaste Iggan över och kletar lite annars blir det bara till att dra på sig blåstället och agera händig. Sabla extrajobb! För övrigt är det projektet Alban att flyttstäda. Många ytor som aldrig tidigare blivit avtorkade som skall torkas. Jobb, jobb och åter mög. Som tur är skall jag på en middag nu som jag ser mycket fram mot. Skjuter upp problemen som vanligt. "Lets push things forward" som The Streets så passande just nu sjunger på stereon har blivit lite av mitt motto. Undra vad som händer när lasten blir för tung för att skjuta framför sig? Levande begravd av ens laster. Men så länge jag gymar orkar jag med det mesta. Även detta! Gymbög som jag är. Inte längre iof vid närmare eftertanke. Men det ser jag endast som något positivt. Har aldrig satt mig i gymkille facket och där vill jag aldrig hamna. Tänk på det alla ni anabolastinna gymmongon som spatserar runt i era slappa mjukisar och äckliga linnen. För att inte tala om dessa träningshandskar... (Berra, du är undantaget som bekräftar det hemska).

Förlåt...

Förlåt mammajord för att B&B inte källsorterar. Men vad skall man göra? Har man brått så har man. En svart sopsäck skriker ju bara att den vill fyllas med diverse bråte. Allt går som brännbart! Plast, mög, junk, skit och röv. Brännbart, brännbart, brännbart.

Men förlåt! När vi kommer hem från resan skall vi ta tag i alla miljörelateradeproblem. Jag skall bli exakt som Al Gore. Tjock, amerikansk, ful och full av skit. Flyga runt hela världen och hålla föredrag om global uppvärming. Vad hände med tåg och buss? Eller varför inte en simtur över Atlanten ditt fetto.

Förlåt... Jag gråter i takt med att det försurade regnet strilar ned utanför mitt fönster.

Brännbart = underbart!


Obladi oblada, life goes onaaah!

Nu är fönstrena lite renare än innan. Säger väl iof inte så mycket men en liten förbättring är det. Kallt är det minsann att tvätta fönster i januari. Men vad gör man inte för en 22-årig förskolelärarinna från Gävle vid namn Sara-Maria. Näst sista dagen på jobbet är avklarad och den flöt på förvånansvärt bra. Måste ha varit juicen som stärkte mig i morse...


Så här glada kan två blivande exCityMögare bli med endast en arbetsdag kvar. Till alla er andra, ni är så lurade!

 
Nu skall badrummet tas itu med! Wish me luck!

"smaskens till sista slicken"

Bloggar från Årstadal där jag ska hänga i tre dagar nu, läckert!



Tack för en grym kväll på Skeppsbar, vänner och bröder!. En klassik kväll med många suddiga minnen. Vi i "Portugalgänget" bjöd även Herta på en fin sång, "Obrigado obrigado a le a le a leeee..ooooobrigaaadoo...".



Kom helt plötsligt att tänka på en reklam för Blå Bands soppor och såser eller vad det nu var. Ja skitsamma det spelar ingen roll. I reklamen så borrar små eller stora män ett hål genom marken, spisen och slutligen kastrullen. Dessa små eller stora, säkert blå, män tömmer innehållet i kastrullen och får sig en god måltid. Frågan är nu om männen är små eller stora? Detta är en debatt som levde i många år runt Björkmans välfyllda middagsbord. Jag och någon av mina bröder hävdade att dessa blå (alla små män är blå) var små och mina andra bröder hävdade tvärtom. Herta var förmodligen en av dom. Minns ni denna reklam? Har ni något att säga i frågan? Känns viktigt att reda ut detta en gång för alla. Får jag ett fint motiverat svar så kan jag känna mig lugn när jag sitter i Bangkok.

image486

Sen undrar jag varför alla små män är blå? Smurfarna, Ipren-mannen, Blå Bandarmén, kungen (blått blod och väldigt liten i huvudet). Är det Smurfarna som satt denna "standard"?

image487
Alla små är blå


Jag har förövrigt två fulla skokartonger med smurfar hemma i källaren som jag kan leka med efter resan när jag är pank. Jop hej di jop hej da, det finns´i en smurf i oss alla både tuffa och balla. Akta dig om natten då kommer katten Asrael och Gargamel. (Jag är en pojke i en vuxen mans kropp, om ni undrar varför jag mögar ur såhär).



Ordet mög börjar kännas uttjatat , kanske var när mannen från sundsvall ältade sönder det.



Finns så många frågor, blir galen, det är farligt när mina tankar börjar snurra!


Vad hände då men Johan Hult?


Mathias Rust, Mathias Andrés Rust, född 24 mars 1982 i Trollhättan, är en svensk skådespelare som bland annat medverkat i filmen Fucking Åmål där han spelar Johan.

Han är sångare i bandet Mathias Rust & 0520 tillsammans med Kim Gravander (bas, gitarr), Johan Karlsson (trummor, keyboard) och Peter Mikaelsson (gitarr, keyboard).

I skrivande stund arbetar han som flygvärd.


Synd på denna stjärna!


Själv har jag inga kläder som passar, vet inte om det är för att man blvit tjock igen eller fått massa muskler? Kan va en kombination! Tur att man inte behöver så mkt kläder den kommande tiden.

image488
För mkt muskler?



Vilket teknisktgeni jag är, vem kan avgöra om bilden är falsk eller inte?



Herta det är så mkt skit på ipoden hur ska jag hinna rensa innan resan? 


Nog bloggat för denna gång nu ska jag dricka en liter mjölk bara för att jag kan.

Tänk på att "när man slår på någon går det sönder i kroppen, sönder i kroppen, sönder i kroppen". Det fick jag lära mig i tidig ålder genom ett barnprogram, kommer inte ihåg vad det hette. Man fick en väldigt målande bild med hjälp av filmjölk, russin och sylt. 


 hej då och sov gott


kolla här jep

image485
jag hittade glajorna!

Vad är det som händer?

Jag lever i förnekelse. Har inte packat ett jota och om två timmar bär lasset av. Men allt handlar om prioriteringar som vanligt. Konstigt att jag inte prioriterar resan... eller jag gör ju det men vafaen skall man göra? Det är inte lätt. Nu skall det tokpackas iaf. Sopsäckarna är redo att fyllas och kaffet är på kokning. Gött! Varför sitter jag här och skriver ens?

Hej hej hej. Glöm inte bort att du är värdelös...

puss!

Enkelhet är genialt


Tänk om livet enda bekymmer var vem som skulle ta glass på vofflorna först. Lite av den enkla tillvaron hoppas jag nu väntar i ett halvår från onsdag. Bara hänga i solen och vara, ni säger långtråkigt jag säger stabilt. Sen är den stora frågan om man ska bli en seriös människa när man kommer hem. Det ryktas till exempel om att baren kommer att försvinna och den bruna knarkhörnsoffan har nog bara några dagar kvar i livet.


image483
Var bara tvungen att lägga upp denna bild, kan ju vara 90-talets bästa Björkmanfoto. Hoppas du inte tar illa upp Elsaman. Se även vilket svallande blont hår jag har.


Sista lördagen med B&B men det verkar som att Bengtsson inte kommer vara i stan. Så den som vill ha en sista dos B&B får nöja sig med mig (Björkman). För det blir väl lite galej ikväll? Nä flytta voffelbror i rött nu. Vi ses lagom fulla och glada ikväll!

image484
Sista dosen Björkman

Pöss


röv

Då ska man börja packa för lite flytt imorn, hem till mor och far i 3-4 dagar! Underbart som Tommy Söderberg hade sagt. Bara det att jag varit uppe sen 4.00, kl är nu 01.30..... får tacka Berra S för middagen och Mats V för sällskapet. Bara dra på en kanna kaffe och ta en dusch flyttlasset går  9.30 idag!  



image481image482
Tack Berra!...kaffe tack!


image479
och torsdagens arbetsinsats ska vi inte ens prata om


If I had a million dollars, I'd buy you an exotic pet (like a lama or an emu)...

Jippie! Arbetsslut! Nu är det bara hem och städa... Kanske trycker en pizza nu när jag ändå är inne på den osunda linjen. Ja så blir det nog. En med bea...


If I had a million dollars, I'd be rich...

Übermög! Dagen började med att bli väckt av chefen. 1 timme sen. Trött, trött och trött. Snart bär det ut på rundan med en massa trappsteg att avverka. Kul!

If I had a million dollars, I'd buy your love...

Om exakt 3 immar ringer mitt alarm på mobiltelefonen. Nu är jag full, trött och ledsen. Tre sinnestillstånd som jag lärt känna allt för väl. Tack för en underbar kväll bröder, kusin och vänner... Tack Sam som orkade prata med B&B. Tack för den ursmarriga middagen bror. Är fortfarande sjukt mätt... Varför har jag mögat ihop? Jag hatar mig själv...

Det blev en repris... Karhu och billig sprit... Faen! eller menar jag yäss? Jag vet inte och jag vet inte.


Avgjutning idag?


image478
En god natts sömn önskar jag alla fina människor. Hoppas ni sover bättre än oss...

Last bitter song


Det låter bra det Bengan. Hoppas varenda jävel går runt och välter backar, skriker, gapskrattar i väldigt märkliga tonlägen och höjer volymen på stereon varannan minut imorgon också. Jag har ju bara suttit där på den satans platsen, närmst stereon, och sänkt i tre år. Men det verkar inte gå in hos folk att man inte orkar få huvudet sönderdunkat varje dag. Undrar om dom tror att jag vill ha nedsatt hörsel? Vad tänker folk på? Nä just det man tänker inte själv på det här företaget, för då är man ett problem! Inte för att jag är guds bästa barn eller stans bästa brevbärare men va fan, va fan, va fan...snälla tänk lite!!



Jag är inte bitter bara lite smått trött och förbannad...



(inte konstigt att jag börjat ge ifrån mig märkliga ljud för att få ut ångesten på jobbet)



Ses i dimman killen..   




image471
Redan för tre år sen orkade jag inte mer.....aaaaaaaahhhhhhhhh!!


Krackelibrankelfnatt!

Nu har jag precis kommit in från min postutdelning. Regn, rusk och mörker var vädret på menyn idag. Det var föga underhållande. Prisa Bill Gates för ipoden! Annars hade jag cyklat rakt ner i riddarfjärden...

Nu skall B&B hem till Joch (bror Bengtsson) och förkovra oss i matlagningens ädla konst. Alldeles för stora kvantiteter alkohol kommer att förtäras och morgondagen som redan ser ut att bli ett rent helvete jobbmässigt kommer bli lite värre i bakfylleångesten. Men vad gör man inte... Galoscherna kommer även dom att svängas på ännu ej bestämt dansgolv. Har du tur ses vi!


Favorit i repris?

Don't feed B&B! Inget fyllekäk i natt inte!

Palindromer!?!

Yo, banana boy
Smart arab, bara trams
Krut dödar Emil, bli mera död turk
Ein Neger mit Gazelle zagt im Regen nie
Alli pamautti vittua mapilla


Hur kommer det sig att alla palindromer är antingen rasistiska eller bara helt fucked up? Orkar inte ens översätta den tyska eller den finska. Blir bara så trött.

Tick tack.

18 minuter kvar av måndagen.
image468

Nej, nej, nej, nej och åter nej!

I min depression åt jag en mesostmacka för mycket. Så nu har jag ont i magen. Så jävla typiskt! Jag hatar måndagar. Tur att det bara är 41 minuter kvar...

image467
(Mesostmackan på bilden har ingenting att göra med den mesostmacka som orsakade magontet)

Jag hatar hat.

Nu har jag återigen genomlidit en mögig svenskproducerad gala. Denna gång iscensatt av SVT. Allt jag vill är att bränna mina kläder, krypa ihop till en liten hjälplös boll i duschen och gråta. Jag kommer även att ta på mitt kön, för att det är skönt. Snyftandes kommer jag att komma över denna traumatiska upplevelse och växa som människa. Tills nästa gala kommer då proceduren kommer att upprepas. Samma visa varje gång. År efter år, bränt plagg på bränt plagg... Jag hatar mig själv.

Försökte verkligen denna gång att njuta. Men det spritter av hat varje gång jag ser den "nya generationens friidrottare", "-Se så hon leker med kameran!". Ja, jag pratar om Klüft och alla de andra mögen. Stort tack till världens finaste man Sven Tumba (faen vad lik han och Will Farell va varandra!) som vid sidan av Settman och Rheborg höll mig vid liv. Annars hade jag nog drunknat i duschen... Jag hatar att drunka.

Annars har precis en ny arbetsvecka i helvetet inletts. Kommer antagligen inte sluta före halv sex någon dag. Men det är lugnt. Börjar ju bara sju varje morgon. Sova blir det inte tal om heller. Har alla måsten kvar att göra innan resan. Men dom skiter jag nog också i. Skall istället supa skallen i bitar och pula i mig så mycket onyttigt så jag slipper tänka. Alltid bättre att förvandla hjärtat till sten... Jag hatar mitt jobb.

Och vad hände med timing? Alla planer går i stöpet. Det är inte lätt när det är svårt. Men jag säger som Timbuktu hade sagt. Det löser sig, det gör det alltid... Jag hatar dålig timing.

Var är glöggen när man behöver den!?! Hittade ett ynka glas som jag snabbt stjälpte i mig. Men jag behövde mer... Jag älskar glögg.

Tänk om allt var enkelt. Vad enkelt allt skulle vara då.

En stor negerkyss till alla människor. - Bengtsson


Ps. Egentligen är jag ganska glad. ds.

image466

Mats Rubarth vill också vara en lycklig man som vandrar gatan fram. Han vill precis som jag spela bowling med sitt gäng och komma tidigt i säng. Även han vill göra sig fin med en dyr parfym och ett glas vin.

Måndag

image465
Så här kul tycker jag det är med en ny arbetsvecka! (men snart är det över på ett tag)

Listetta! Stort grattis!


Det är en sjukdom

Varför kan jag inte hålla mina knubbiga fingrar i styr när jag kommer hem till Mor och far och ska äta lite trevlig söndagsmiddag? Först en härlig skagenmacka, sen en till, kött  och potatis mer kött och potatis. Detta sköljdes ned med en halv flaska julmust.  Men inte nog med det efter att ha mellanladdat med 4 mandariner var det dags för fika. Och eftersom julen är slut skulle ju pepparkakshuset bort, inga problem det fixade ju jag!! Sjukt, sjukt, sjukt! Tur att vi drar snart för då blir det ju bara ris och grönsaker. Bara man inte springer in på sjuelvan och trycker massa godis men det har vi ju inte råd med.  


image461image460image462
Sjukt sockerberoende man



Men jag började dagen med reprisen av Let´s dance och en promenad  i solen, lite rastlös eftersom jag inte fick jobba. Älskar ju söndagssplitt!! Snart är det sol var dag,....sol, öl, vatten och lite ris. Vårens bästa bantningstips!


 image463 image464
mysbjörk


Nu ska jag avsluta denna suveräna dag med att kolla på Costa Rica - Sverige vilken match!! Söndagen den 13/1-08 kan bara sammanfattas med ett ord kvalité!


Fint väder

Vilket undebart väder dags för en promenad.

image455
åhh....en sån härlig dag!!

Vad hände med Johan Hult?

Nu är det otroliga hänt, crib B&B har helt slut på alkohol! Finns inte ens en liten droppe sprit i baren, vad händer? Orkade aldrig gå till bolaget idag och lika bra var väl det. Fast nu har suget börjat komma att kröka bort ångesten och reskassan. Ska nog glida över till Igge och kolla om det finns några bärs över. Uda är ju iof där bara det gör ju det värt besväret att gå dit.

image451

Glaset är tomt hur kunde det gå så snett?



Fan trist att vi missa Herta, Lukas och dom andra i Sundsvall fast det var nog mer synd om Sundsvall som inte fick uppleva B&Bs magi! Det fick däremot Debaser Medis vi öste på rätt bra, men vart tog alla vägen? Och vem har Foxens mobil?  




image453

Se vad ni missade Sundsvall!


image452

Vad hände med Johan Hult och vad tyckte han om fättan igentligen?




image454

Nu är det inte långt kvar, 11 dagar sen drar vi åt hel. Men man kommer sakna stunder som denna!





Mög...

Så har man ätit en hamburgare i onödan. Fattar ingenting. Vad är det som sker? Nu skall jag sova men det kan jag antagligen inte.

Breast for success!

Idag har vi varit och tränat våra bröst. Börjar få en liten klyfta. Har större bröst än merparten av den svenska kvinnliga befolkningen. Vi gillar't!

"Mad props" till våran underbara chef Löken som gjort en låt om en kollegas mor.






"You said it yourself, you like it like I do
Put your lips on my dick, and suck my asshole too
Im a freak in heat, a dog without warning
My appetite is sex, cause me so horny"

Snart kommer även Bengtsson feat. Lök, då med Jonas mor i huvudrollen.

Oz!

Fick ett ytterst intressant samtal idag. Eftersom Jacob, som nu befinner sig i Norge, har angett mig som referens på alla sina arbetsansökningar trodde jag oavkortat att det var en norrman i andra luren. När jag väl ställt in öronen på norska och svarat på klämcheck norska; "Jej, det eg Jesper". Visar det sig att det inte var det. Det var mina underbara vapendragare till Australiensare som ringde. Lite lagom fulla  ringde de för att berätta att de skall komma och hälsa på oss i asien. Kommer att bli ös!



"Thats not even borderline-gay, thats gay!"

See ya in Asia!

åhh...jag jobbar så bra

Oj när skrev jag det där? Men  Let´s dance är ju härligt! Läste att Tina redan i första programmet kommer utsättas för "dödslyftet"!! Shit o bacon! Men det finns en risk att man missar det  kylen är nämligen full av Cobra, vilket man blir ganska full av själv. Bra jobbat Bengan!



image448 

CityMails kommande nyrekryteringsannons  


Det är det lilla som gör mig stor...

Ikväll är det Let´s dance på tv. Det kommer jag säkert att titta på! Älskar de första avsnitten. Det är då man bildar sig en uppfattning om paren. Vilka som är och vilka som är lite mindre dansbegåvade. Håller tummarna för ännu en toppensäsong!

Ska du titta på Let´s dance?

-Björkman

Now You're Gone...

Jag trodde jag skulle slippa svennebananen. Men nu är vi kompisar. Han hälsar på mig varje gång vi ses och jag finner det ytterst obehagligt. Jag är ingen torsk!

Nu till en gladare nyhet. Basshunters landsplåga "Boten Anna" har översatts till engelska med den fräcka låttiteln "Now You're Gone ".  Även en ny video har spelats in, som tur är. När han får frågan varför han inte är med så mycket i videon svarar han; "Jag kände mig så ful just då så jag ville inte vara med så mycket.". Jag lyfter på hatten för Jonas "Basshunter" Altberg. Den självinsikten borde flera dela.

image444
På våran blogg är ingen för ful för att synas på bild.



Annars är Sundsvall avbokat. Kom upp lite andra saker och allt handlar om prioriteringar. No offense Herta. Vi har redan haft våran magiska stund utanför Babasonic...


Dagens ord; torsk

  1. sjukdom som ger vit beläggning på tungan
  2. en fiskart, Gadus morhua
  3. individ av arten ovan
  4. (slang) person som köper sex

Jag är/har inget utav det ovanstående. Jag må ha ätit torsk i mina dagar men bara för det blir man väl ingen?

Kylen är nu laddad med Cobra så det är väl bara till att korka upp? Hur skall jag annars kunna sova...

Varför en baklucka Carola? När är det inspelning på våran låt Lök?

Push & Kräm!


Vi skrek som små flickor

Den här bloggen skrevs igår natt men eftersom mitt Internet vas å fruktansvärt utvecklingsstört fick jag uppdatera den nu på morgonen. Bara för din skull Löken!


Här kommer man hem lite smålullig och trött efter en utmärkt statistinsats på årets grammisgala. Sätter sig vi datorn och läser en totalsågning av gympaskorsmodet! Men va fan det är ju i motionssyfte man kan/ska bära dessa geniala plagg! På en bakispromenad till jobbet kan jag väl få bära dessa utan kritik? Men som protest blir det nog snart även det officiella festmodet.

image441
Eviga statister ...Mattin till och med statist i bilden


Förövrigt var det ju en väldigt märklig, lagom cp och en långtråkig upplevelse att agera livepublik till denna gala! Speciellt eftersom inte efterfestbiljetterna räckte till oss knegare (livets eviga statister). Men lika bra var väl det så man kan gå till jobbet och tvätta lite fler fönster med hjälp av t-röd tror jag blev lite hög av ångorna idag, underbart! Roligast var i alla fall att få träffa den eviga supkamraten El Maco och att man äntligen fick användning av de riktigt höga tonerna (tjejskrik) man faktiskt kan ge ifrån sig....."och vinnare är Kent"..jiiiiiiiiiiaaaaaaayyyyyyyyyyaa!! Kul var det även när jag och Jönköpings-Niklas drog ordvitsar om kvällens säkraste vinnare "Säkert". Vilken humor!


  

Kvällens citat

1. "Det här är ju lika cp som Loves vänster arm"

(Klart det var jag själv som da det)



2. "Jag känner mig tom, tom i magen, i huvudet och i plånboken"
Mattin efter kvällens gala,  om att va hungrig, utnyttjad och fått en bot på 1000kr för att ha rökt i t-banan
image442
Love mannen med biljetterna och cp-armen 



Kvällens man


Carl Bildt

Vilken Kavaj!!



Gårdagens nyhet

  

Rappare anmäls för "våldtäktslåt"


Svensk singel anses vara kränkande

"Alla som inte dansar är våldtäktsmän".

Det är refrängen till gruppen Maskinens singel.

Maskinen anmäls nu för ofredande.


Me trötta trötta Sverige straffa folk som våldtar och dödar ordentligt istället för att anmärka och anmäla oskyldiga humoristiska låttexter....75% av jordens befolkning är idioter!



Nä nu ska jag knata 50min till jobbet i mina glänsande fina gympaskor!! Låter långt kanske men jag har ju inte kunnat kuta sen oktober!
image443

hej hej


Du skall icke stjäla!

"Du skall icke stjäla" trodde jag var ett av budorden i lördags. Men icke!
Någon passade på att stjäla mina underbara solglasögon. Jag behöver dem snyft...
image440
Snälla!


Stefan och Jörgen

Hej jag har fått en ny värdefull uppgift på jobbet. Jag är numera inte bara brevbärare utan också städare/fönsterputsare! Känner mig betydelsefull och ovärderlig för företaget! Det tog över en timme att göra rent två fönster från guld- och silversprayfärg från julfesten, lovely!! Helt fucking underbart och jag har två kvar att rengöra  imorgon. Fick dock inte nog av städande på jobbet, direkt när vi kom hem gjorde vi rent lägenheten från helgens festligheter. Vilket i och för sig kanske behövdes?


image433
Härliga fina undebara jobbet!!


Jeppe har ju blvit lite seriös på sista tiden så det är kanske dags att  Stefan besöker bloggen snart. Men akta er för nu är Stefans kusin Jörgen på besök!!
image436image437
Stefan och Jörgen!


Hej "Kät"! Har man mjukisbrallor och raggsockor borde man få ha gympaskor, eller? Jag tycker det är fint och jätteskönt! Håll med annars är du en Flatus!
image438

Fint va?


Bra nivå på bloggandet nu?


Svar på kommentarerna från Eirka och Jenny

1. Tanten förtjänade det nog.
2. Nej ingen censur här inte.

Kollar  på Rock Star nu, helt klart sevärd  främst tack vare Jennifer Aniston!
image439
åhh...

Tänk om jag hade något viktigt att skriva någon gång. Kanske kommer vid det personliga nyåret den 23e januari. Bara två veckor kvar nu sen väntar 30 grader i Bangkok och nej inga sexköp, fan för bastumännen! 

God natt! 


Bastumännen...

Det var en gång en bög, en svennebanan och Björkman/Bengtsson. Alla fyra var samlade i Friskis & Svettis bastu (som ni vid det här laget vet så sker de mest underliga av ting i denna bastu). När B&B väl äntrar bastun är det kvinnor och resor som står på agendan. Svennebananen, som är 43 år, lagom tjock och ful, berättar glatt att han precis har varit i Marocko en andra vända för att leta fru. Första gången lyckades han men det visade sig att det hade varit en "hora" han hittat. Men nu hade han funnit kärleken i en underbar kvinna som inte var främmande för att skaffa familj. Bögen, som är portugis, vältränad och runt 25 år gammal, lyssnar och berättar att i Lissabon behöver man bara sticka ut näsan som blond man för att få ragg. Allt känns ytterst märkligt.

Svennebananen skrävlar om att i Marocko kan man allt ha kul och vara lätt på steget (han syftar då på att man får tömma pungen varje dag om man vill). Att man inte behöver kämpa för det och att det nästan är gratis hinner han även inflika. Jag vet inte när i konversationen som jag och Niklas antydde att vi var sexturister men det trodde svennebananen i alla fall. Om bögen även han trodde det vet vi ej. Efter att ha småkonverserat med alla parter valde vi att lämna bastun. Vi kunde inte hålla oss utanför konversationen eftersom svennebananen avslutade varje uttalande med "eller hur grabbar?" och väntade sig medhåll som om vi vore bevandrade sexturismdjungeln. Bögen var även han frågvis angående våran stundande resa. När han sedan fick höra att det fanns öar som spelade svensk musik såsom Lena PH och Carola (vilka var hans favoriter) bestämde han sig för att dit skulle även han åka. Att han missförstod det hela och trodde att de höll konserter där orkade vi inte ens reda ut.

Efter att ha flytt bastun och duschat av oss söker svennebananen upp oss i duschutrymmet och säger i egenskap av välmenande sexturistkollega att vi absolut måste åka till Marocko. Hostar man upp runt 400 diram får man dunka på hur mycket man vill fick vi även höra. Det blir betydligt billigare än att gå på tio dejter här i Stockholm och inte ens får komma till "second base". B&B kommer nog aldrig åka till Marocko...


Fakta om Marocko:

Statsskick: monarki
Yta: 458 730 km2 (710 850 km2 inklusive Västsahara)
Huvudstad: Rabat
Högsta berg: Jbel Toubkal, 4165 m ö h
Invånare: 27,9 miljoner
Valuta: 1 diram= 0,85 SEK (med enkel matte blir då "ett knull" cirka 340 SEK)


Vill bara understryka att både bögen och svennebananen var mycket trevliga män som faktiskt bara ville väl. Men varför har denna bastu blivit en frizon för underliga konversationer och utmanande skräddarställningar? Är det för att alla är nakna eller är det för att människor är märkliga? Jag vet inte.

Något jag vet är dock att jag hatar alla snorungar som finner sådan upphetsning i att trycka på stoppknappen i rulltrapporna. Tänk på en brevbärares gamla knän. Jag behöver åka upp. Inte klättra.

image432
Kan bara vara nyår...


"Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen, det snurrar i min skalle"
Bra låt och visst blir man glad när man hör den Tallvid!

End of an era.

Tack för öset i lördags alla inblandade. Även du förvirrade granne som inte vågade gå och knacka på. Jag förstår dig. Eller som störningsjouren så pedagogiskt sa: "Folk är rädda för att åka på spö."

Den enda våldet som utspelar sig i detta hem är självförvållat och brukar oftast te sig psykist eller med vissa undantag, när man bränner sig på glöggen, fysiskt.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Kan inte sova längre. Sov 1.5 timme inatt och nu känner jag mig pigg. Märkligt det där. Borde finnas en off-knapp på tankeverksamheten.

På fredag bär det av norrut med entouraget. Målet är att måla Sundsvall rosa och hälsa på Herta. Peppen har börjat!

Nyårslöfte: Måste bli mer oseriös på bloggen. Det här är bra gay asså...

image431
Lite oseriöst iaf!

så störd får ingen vara inte ens jouren!

Tack alla goa människor som dök upp och förgyllde en av våra sista lördagar i detta land på ett bra tag. Förjävla trevligt och bra ös! Varför ska man hålla igen? I crib B&B får man vara sig själv, tycker alla levde up till budorden bra! Fast den störda störningsjouren kunde vi ju skippat. Vad var deras störning? Och varför kunde inte grannen ringa på själv? Skulle nog respekterat det lite mer än några muppar som har lite för mkt makt. Sen är jag inte helt rätt person att skicka fram till sådana personer. Har ju hänt förr att man inte varit helt smidig i liknande situationer. Har lite svårt att ta kritik från maktgalna människor som bara gör sitt jobb och bara kunna acceptera att jag gjort fel.


Dryg-Björkmans topp tre


1."Jag hör inte vad du säger, du har ju fett i halsen! " 
(Riktat till en dörrvakt efter en bröderna Björkman kväll för 2-3år sen på metropolis. Nej jag kom inte in, det gjorde bara 1/4 Björkmans den gången.)


2. "Jag TYCKER du är helt dum i huvudet och luktar bajs."
(Riktat till väktare i t-banan. En "snäll" kompis har just berättat att man får säga nästan vad man vill till väktare i t-banan så länge man säger tycker innan. För man får ju ha vilka åsikter man vill.)


3. "Men det är ju klart du inte ser något om du bara står i mittcirkeln ditt jävla fetto!"
(Ritat till en fotbollsdomare för några år sedan som sedan belönade mig med rött kort.)


Igår blev det väl inte riktigt något sådant bra citat, kanske för att bonusbror Jesper ryckte in. Vem vet, men jag svamlade något om hur huset är byggt och fega grannar.


Nu får man ju inte tro att det här är ett vanligt beteende från min sida. Men i extrema  situationer (alkohol och sport)kan det slinka ut en del grövre grodor ur min mun. Smidig var ordet!


Tack än en gång alla fina gubbar och gummor!

image426image427
image428image429

Alla bilder finns på facebook såklart! och då menar jag alla, bra,dåliga,fula,snygga...ALLA!


image430

Bra ös grabbar!

om man skulle försöka sova, nä pllar inte


hej hej


Ett, två, trevligt!

Ikväll blir det dubbla ransoner!
image425

Var är alla? Jag och Björken börjar bli rastlösa... Får väl ta till glöggen som vanligt. Löser alla problem...

vi är redo är ni?

Gasen är avstängd, glöggen/ölen korkad, Ferus Mustafow står för musiken, Bengtsson är lurig och baren laddad! Vi är helt enkelt redo, är ni?

 
image421image422

image423image424


ös!

The official rules of B&B

Kvällens budord

Du skall icke stjäla 


Du skall icke slåss
 

Du skall icke böla



Du skall bli full


Du skall ha kul


Också några klassiker



Du skall icke hava begärelse till din nästas hustru


Du skall icke missbruka Herrens namn



...och nytänkande


Du skall icke stjäla från Ica. (Konsum har ett större urval)


Du skall enbart följa din egen sexuella lust


Fixar du det här kan du, liksom dessa två herrar, också uppnå Nirvana!

image419

Denna festkväll kan gå till historien!  
 

Väl mött!!

mvh Björkman och den sovande Bengtsson


Brist på sömn, bitterdom och tacos.

Detta var tänkt att bli ett inlägg kring hur trött jag är. Men jag är för trött för att ens sväva ut kring det. Allt jag vet är att jag inte vill gå till jobbet imorrn. Jag orkar varken se eller höra skiten. Jag orkar varken cykla, frysa eller pulsa runt i snön.

Istället vill jag låsa in mig i lägenheten med 39 liter glögg och bara sörpla hela dagen. Hasa runt i ett taskigt "wife-beaterlinne", mjukisbrallor och gorillatofflor. Förvandla hjärtat till sten och gå i ide.

Sedan när avresedatumet kom skulle jag krypa fram och bara dra.

Varför kan inte jag få vara som alla de andra mögen? Bara nöja mig med det lilla? Jag önskar att jag tyckte det var skitkul att springa runt i hamsterhjulet. Men det gör jag inte.

Ambitioner är en last men även ett kall.

Haha, nu när jag läser det här ovanstående så var det kanske ingen uppmuntrande läsning. Men ibland får man faktiskt vara lite bitter och seriös. Det finns faktiskt plats för lite seriositet på denna blogg. Men den skall hållas till ytterst små doser!

Tack för ett förträffligt nyår alla inblandade!

Vad är grejen med att uppskatta mat när vi fortfarande pratar nyår? Det är grymt svårt! Känns som om jag inte gjort något annat än att äta tacos men likt förbannat ligger det en halv ko i kylen dränkt i tacokryddmix. Känner mig som en taco. Är iof alltid trevligt att ha mat hemma och tacos är ju för jävla gott.

På lördag smäller det igen! Kommer nog att bli en hel del folk och ett otroligt ös. Får se om vi stannar hemma eller beger oss ut i Stockholmsnatten. Så länge det finns glögg och tacos hemma när man kommer hem är jag nöjd. Och varken glögg eller tacos är en bristvara i detta hem som ni nu vet.

Summering 07 kommer snart men här kommer ett smakprov:
Årets måltid: Tacos

image418
TacosTacosTacosTacosTacosTacosTacosTacosTacosTacosTacosTacosTacosTacos


Nu kan man inte skriva 07 längre för det var för ett år sedan och då blir det fel. (Tänk vad "Stefan" kan)


Då vänder vi 07 ryggen och springer in i det nya året!!
image416
Det är där jag hör hemma! 


Tack folket för fint nyår!
image417


....och ta det nu lugnt  Herta och alla ni andra ni ska få er dos av B&B


Ny lärdom för några kanske, B&B må ha en blogg, ett jobb, en bostad tillsammans men är fortfarande två individer.


Kommer nog en sammanfattning av B&B-07 om vi pallar.


 Hej då bloggen

(vilket cp man är och jobb om 5 timmar! Förlåt för usel blogg men jag är så trött)


RSS 2.0