Hyllning!

Detta inlägg är till helt och hållet dedikerat till Bertil Ström.

Bertil Ström är världens bästa Bertil. Det finns inget den mannen inte kan. Till råga på det är han en utav världens trevligaste män och vi kan bara vara tacksamma att vi har honom som vän. Han är snäll, omtänksam, kompentent inom alla områden, gullig, söt och snygg. Vi är ytterst avundsjuka på hans flickvän Linda. Det går inte en dag i veckan som man inte önskar att man var Linda, om man var kvinna det vill säga. Finns nog inte en bättre pojkvän på denna jord. Om man cyklade på andra sidan vägen så att säga (var homosexuell) så skulle vi välja Bertil till den man skulle registrera partnerskap med.

Bertil har under den senaste tiden agerat gyminstruktör åt oss. Han slutar aldrig förundra oss över sin allsidighet. Inte för att vi någonsin tvivlat, men en man skall inte kunna och veta allt. Men våran Bertil gör det. Han glider runt på gymmet i sina gymhandskar och lär oss dödliga hur man använder redskapen och den rätta tekniken för att träna just den muskelgrupp man fokuserar på. Med en kropp likt en grekisk diskuskastare instruerar han oss och man ser varje välsvarvad muskel spänna sig på hans ack så gyllenbruna hud. Perfektion i sitt esse!

Vi har fått äran att få vara vänner med denna Gud och det är vi tacksamma för. Som igår till exempel när våra matlådor till lunch tröt var han där direkt och bjöd på sin egenkomponerade pastasås som kittlade våra smaklökar likt inget annat någonsin gjort. Vi fick smaka på Gudarnas ambrosia. Kokkonst när den sätts på sin spets. Att han tänker på oss före sig själv och mer än gärna bjuder är förstås en ära i sig men även en helt underbar gest som visar vilken underbar människa Bertil är.

Att man sedan får se honom byta om på jobbet varje dag är såklart en bonus. Att vi tjyvkikar och är så nära honom som möjligt är en självklarhet men jag tror han uppskattar det. Vi älskar dig Bertil Ström och du är bäst!


Bildkollage på Bertil!
image240
image241
image242
image243image239
Jag fick äran att spela tv-spel med Bertil en gång.


Puss och kram på dig Bertil!

Min dag...

11.00 : Vaknar upp på östermalm hemma hos världens goaste Martin Tallvid.
11.30 : Cyklar hem till Bromma.
15:00 : Åker till Trångsund och hämtar en TV.
16.00 : Degar framför fotboll på TV.
19.00 : Cyklar till Trädgården för att jobba.
20.00 : Börjar jobba.
04:00 : Slutar jobba och börjar förtära alkohol.
06:00 : Beger mig till en efterfest på Söder med Taxi.
08:15 : Tar T-Bana till Trädgården där jag börjar cykla hem min cykel.
Nu : Är hemma och skall sova.

Push och Kräm!

Bra eller....

"Anus är inte bara en kroppsöppning. Det är också ett språk som talas av en folkspillra med samma namn i Indonesien . Andra språk i området är mor,as biksi,bonggo,masimasi och nipsan"


"Tobak användes förr på lik  för att kolla så att folk inte bara var sendöda. Med en speciell pipa blåstes rök in i likets analöppning. En sådan kur borde kunna väcka vilken mumie som helst till liv igen."


"Pruttförbud infördes på en grundskola i Peking 2003. Elever som släpper sig tvingas böta fem yuan, runt fem kronor."


"I det gamla Japan arrangerades fistävlingar. Den som lade av den längsta och ljudligaste brakaren vann."


"Det gamla Romarna skjölde munnen med urin. Efterfrågan på munvattnet var stort och import förekom från Portugal. Portugiskiss ansågs vara speciellt kraftfullt och bra."


Just det kiss- och bajshumor får man när man harvar på det här jobbet, hjärnan hamnar i ett vakuum som gör att man hellre tar till flaskan än utvecklar sin intelligens . Jag måste också hoppa av det här förbannade "hamsterhjulet"....

 image236
Bajs är kul!!


Eller så gör man så här....

"Brevbäraren Gabriel March Grandos frrån Palma de Mallorca slarvade med utdelningen. 1972 struntade han i att bära ut 42678 brev. Han avslöjades och domen blev hård: 384 912 år fängelse. Och det var inget snack om frigivning efter halva tiden."


Lite andra citat av oss och folk vi känner
 
"Det här känns som att bada i bajs"
En kollega angående våra numer ännu jobbigare fredagar


"Kan man inte hantera det ska man inte dricka det, även om det är gratis"
Jag (Björkman) angående gratis sprit på en torsdag, nu får det va slut!


"Jag vill bli tjock det skapar balans hemma hos mig"
Anonym vän angående harmoni hemma


"Det är ju mkt lättare att vara tjock än smal, det är ju bara att äta?
Björkman konstaterar


"Det blir som på hotell"
Den oerhört goa Tallvid angående att sova på två madrasser


Tack till Martin Tallvid som bjöd på en fin fredag med kakor, bullar, öl och vattenpipa. Och sömn a la Hotell....
 

och.. 


till Iggan som just nu åkte iväg med Bengtsson för att hämta en låne-tv så vi kan förgylla sommarens sista dag med fotboll på tv
 


och...


till Stockholm som är en underbart bra stad att cykla i. Vi cyklade in till Östremalm på 30 minuter från oss igår, då var man värd lite kakor och bullar sen.


Dagens mats då?
image237
där är han ju och i den klassiksa Skå-tröjan också....stort!!


Något alla bör tänka lite extra på är vilka uppgifter och bilder man lägger ut på nätet eller va säger du bror min?


image238

Nej nu blir det fotboll, grill och kanske en kall.


Längtar sjukt mycket efter att få spela lite jullåtar i ett blaskigt vinter Stockholm igen! NI?


NÄ, ta hand om er och passa på och njut av sommarens sista dagar!!

HamsterMan!

Ingenting blir som jag vill, här kommer ett skitår till...

Så känns det just nu i alla fall. Allt är harv. Man känner sig som en hamster i ett hamsterhjul. Men till skillnad från en livlig liten hamster som bara springer och springer och inte vet bättre är denna hamster väl medveten om sin helt meningslösa tillvaro. Men hjulet snurrar likt förbannat med en hiskelig fart. Så hamstern blir åksjuk. Han blir snurrig och illamående. Han tar till flaskan och när han vaknar upp är skiten bara värre.

image235
Citymail i ett nötskal.


Planen är dock att hoppa ur hjulet, kanske till och med bryta sig ur buren. Skall vidga mina vyer och se mig omkring efter nya arbetsgivare. Kanske till och med beger mig till sydligare breddgrader. Vem vill ha vinter och snö. Slask, is och skit!

Vet du varför man alltid skall äta gul snö?
-Det kan vara öl...

Vet du varför man inte bör ha lemmlar anställda på hjälplinjejouren?
-De löser alla problem genom att hoppa...

Förlåt för att jag är en bitterfitta men det är så ibland. Ni behöver inte oroa er för mig. Jag har det ganska bra ändå!

Eller som gamla chefen sa när allt var skit på jobbet "Tänk på barnen i Afrika". Större rikspucko får man leta efter.

Push och Kräm!

msn

mattin.se säger:

ses snart min vaniljdoftande riddare på en drake med gröna vingar o piercing i tungan....


image234


orka

Fan man pallar ju igentligen skriva ett skit dagar som denna, oturen bara haglar över en. Tvn pajja, matchen inställd som man åkt över en timme till för att spela och det är bara helt värdelöst att jobba. Sen måste vi städa också för det kommer några talanglösa målare imorn som ska fixa fönsterna. Visst det är ju bra, bara det att med min otur så kommer dem väl ha sönder tre fönster gå på lunch och under tiden kommer väl några moped rånare och länsar lägenheten. Tur iaf att inte tvn funkar då!! Sen kommer målarna råka vrida på gasspisen så att när vi kommer hem och tänder.......KAABOOM!! nä peppar peppar...



Kul att Sverige vinner en helt osbetydelselös träningsmatch igen! Konstigt bara hur vissa spelare kan sågas jävligt hårt och sen göra en bra grej och sedan va världspelare i kommentatorernas ögon, märkligt!!



Bengtsson har somnat framför den 15år gamla tvn som vi fick kånka upp från källaren, jävla harv!



Nu räknar jag med att kompenseras för all otur genom att ta hem drömvinsten på lotto!!



Dagens tävling vem kan bränna lönen snabbast, tror jag är en god kandidat!

god natt o good luck


Allt du inte behöver veta..

På sängkanten...

"Skillnaden om man stiger upp kl6 eller kl 8 på morgonen utgör på 40 år 29200 timmar eller 3 år, 121 dagar och 16 timmar eller detsamma som 8 timmar om dagen för 10 år. Genom att stiga upp kl 6 om morgonen får vi således under 10 år av vårt liv 8 timmar om dagen att använda till vårt sinnes förädling eller för arbete. Skrev E H Hagdahl så vist i sin bok "fråga mig om allting ", utgiven 1882."

Ja där ser man sova bör man men på jobbet dör man.....jag börjar bli trött

"Aktiviteten i sänghalmen är som störst klockan 23.00, enligt amerikanska iakttagelser. Fast egentligen är sexdriften intensivast mitt på dagen, alldeles speciellt när solen skiner. Då blir det fart på hypofysen, testiklar och äggstockar. Men det har man sällan glädje av på jobbet"

Fast just brevbärare sägs ju ha varit framme när vissa syskon blir lite olika...

"På gamla dar tar bananflugor gärna en liten tupplur på eftermiddagen. De lägger sig på rygg och slaggar en stund med benen i vädret . Fast det är förenat med livsfara. Risken finns att de blir uppätna."

Bra! död åt bananflugorna, ska bara veta hur mkt jag hatar dem!!

"Ramla ur sängen kan vem som helst göra. Men risken för att dö i fallet är mindre än en på två miljoner"

Fy fan det gjorde ju någon en dag i maj..

också lite om gudar...

"Romarna höll sig förr med en speciell fisgud. Han hette Crepitus. Till hans ära kan man lägga av en brakare. De hade också en dassgudinna vid namn Cloacina. hon höll ett vakande öga över latriner och avlopp. Stercutius fick dyngan på sin lott."

En gud för oss dödliga Bengtsson?

"I Bibeln sägs inget om att änglar har vingar. Ddet är ett påhitt av målare och skulptörer . De har dessutom bytt kön på änglarna. Bibelns är inte väna kvinnor utan maskulina väsen."

Bögjävlar?

Tack till författaren Hans Bengtsson

"Ett annat projekt var att göra en bomb men innan vi han spränga oss själva i luften drog Espen in mig i en dansgrupp fast tjejer var jag också livrädd för." Vad har man kompisar till...


"Jag såg ut som en fet freddy kruger i fredagen den trettonde"



"Mina kompisar var snälla nog att berätta för mig att jag var fet, ful och finnig"



"Jag visste att jag skulle se ut som ettmonster i minst två,tre år till"



"Därför började jobba som ett gehu"


Kellerman radade upp mäktiga citat!


Får tacka bror min för gästbloggandet, men blev han lite bitter efter mitt första inlägg ikväll och var det vrede och hämnd man kunde utläsa mellan raderna? Eller rättare sagt bokstavligen!! 


Hawaifett...

"Inga människor lever lyckligt gifta livet ut längre. Senast det hände var väl på 60-talet, typ två ryssar som levde på en stenkulle som inte hade något annat att välja på."

Med denna vetskap känns det grymt mycket lättare att gå till jobbet imorgon och gör sin samhällsplikt! Eller hur B&B, hoppas ni känner ansvar! (Behöver väl knappast nämna källan till ovanstående citat efter tidigare inlägg under kvällen.)

image232
Kommer Sten leva lycklig med "någon" livet ut?

Andra frågor och funderingar

Vem såg en gång ut som Quasimodo fylld med "Hawaifett" och bölder i ansiktet?

Kent eller The Ark? (Tydligen dagens stora fråga på p3-redaktionen)

Varför skriker raggare bögjälvar till B&B. Kanske för att bevisa "fan vad vi är hetero och pökar brudar". Jag vet inte,  alldeles för trött på idioter, tänk om dem kunde vara tysta iallafall?

Friidrotts VM utan Olsson, trist! Och där försvann ett strot medlajhopp också...  Ser hur som helst fram emot långa nätter med SVT och alla expertkommentatorer! 
 
Svennis! Varför får inte Backe kolla på trav när han vill. Internproblem i "City"?


image233
Quasimodo med "Hawaifett"?


Nej, ska väl sluta och ladda för en dag till i "gula-faran". Blev tillfrågad om jag var läskunnig idag på jobbet. Undra vad morgondagen kommer bjuda på för spänning? Och kommer Hollandsproffset "Kennedy" att spela från start imorgon. Stay tuned...  

//Quasimodo


Dagens bögjävel!

Jag har kommit fram till att jag måste klippa mig. Klipptid är bokad men det dröjer någon vecka eller så tills förvandlingen äger rum. Det som fick mig att fatta beslutet att klippa av mig mina lockar är inte det faktum att folk kallar mig för Simba eller för Jonathan. Jag gillar att liknas vid ett lejon eller med en prins (syftar nu på bröderna Lejonhjärta). Det har helt andra skäl. För det första är det rent funktionsdugligt lite för långt. Det hamnar i maten, i munnen , i ögonen och lite överallt där man inte vill ha det. Men det är inte där skon klämmer som hårdast på stortånageln...

På senare tid har jag och Niklas råkat ut för mycket busvisslingar. Först trodde vi att det var för att vi var så snygga men vid närmare eftertanke kommer nästan samtliga busvisslingar från män. Jag tror att detta kan ha något med min man att göra. Förväxlas jag med en kvinna? I så fall tycker jag i och för sig mer synd om männen som spanar in mig som ett sexobjekt. Speciellt eftersom det är machomän som glider runt på stan och visslar efter vad de tror är kvinnor som drabbas. Vilken baksmäll när det tittar lite närmare.
Scenario två är att det är män som gillar män och finner oss mycket attraktiva. Detta scenario är föga troligt eftersom varken jag eller Niklas är Guds gåva till varken kvinnor eller män... än! Vi jobbar frenetiskt på det.
Sedan har vi scenario nummer tre. Att det i själva verket är kvinnor som visslar men vi är för fega, för deprimerade och så fullmatade med dåligt självförtroende att vi inte ens vågar tänka tanken på att en kvinna just skulle vissla efter oss.

Tacka vet jag killar som man vet var man har. Som raggarna som gled förbi i sin superduperstylade skitbil. Jag och Niklas hade varit och handlat. Eftersom det var gassande sol slet vi av oss tröjorna för att arbeta lite på St. Tropezbrännan. Där går vi glada i hågen med varsin bärkasse i handen och pratar om alldagliga ting. Då plötsligt händer det... raggarna saktar ner och skriker kanske det mest intelligenta någon någonsin skrikit åt mig på länge, "bögjävlar!". Att de senare drar iväg till gnisslet av gummi mot asfalt i en så kallad burnout hade ni nog redan räknat ut. Det enda vi kunde göra vara att garva och hoppas att vi gjorde deras dag lite bättre. Så mycket kan jag bjuda på.  Om de hade busvisslat hade jag mått mycket mycket sämre...

Dagens ord: Bögjävlar, en sammansättning av orden bög och jävel -ar
Bög: är en manlig benämning på känslomässig och/eller sexuell attraktion till personer av samma kön.
Jävel: från grekiska diabolos, Διάβολος, ?sönderkastare?) är den gestalt som i judisk, islamisk och kristen föreställning representerar och personfierar det onda.

Inget utav dessa ord passar in på varken mig eller Niklas enligt vår mening. Men uppenbarligen tyckte "raggarna" att vi var män som personifierade det onda genom att attraheras utav andra män. Genialt!


image231
En bild tillägnad alla "bögjävlar" och Martin Kellerman som skapade "Pappa trycker Totte i tarmen" baserad på sagan om lilla Totte. Det är därimot genialt.


Push & Kräm!

Sludder

Hejsan! vi har just lyssnat på Martin Kellermans (tecknaren till Rocky) sommarprat i "sommar i P1", helt suveränt ladda hem om ni inte har hört det! Tack för tipset Herta! Hmm...undra hur det skulle bli om jag gjorde en serie om oss. Förmodligen skulle Herta va den tröttaste människan i världen som verkligen inte kan prata i telefon. Fan vakna och sluta mumla i luren!! Speciellt inte så vasst när det är du själv som ringer upp!!


image229

Tidigare idag var vi och gymmade samt cyklade vi vidare in mot city och den gode Bengtsson köpte en fin fin t-shirt. Stockholm är förövrigt grymt att cykla runt i....tänker man kanske inte på när man bor här. Lyckades även ha bort nycklarna till skåpen i gymmet, vi trodde en stund att våra skåp skulle va länsade på våra kära ägodelar. Som tur var kunde jag gå till receptionen och hämta nycklarna där....phuu!


image230

Snart drar en ny suverän säsong med Malarö IBK igång blir sjukt kul och Bengtsson blir nog vår ny star! Det hoppas och tror vi i ledningen på iaf......eller hur Iggan!!?  
www.malaroibk.com


"Vi är alla deprimerade och o-originella"

Citat Martin Kellerman


 


?

"De dricker kaffe gjort på bajs - Ger bästa smaken säger kännare." - Rubrik, Aftonbladet.

Prisa Gud för att jag inte är en kaffekännare och slipper testa på detta sjuka och helt skruvade sätt att hantera bajs.

svar

jag svarar till mig själv. Hej Niklas det är du som är helt jävla oteknisk så där hade du ju inte lagt in bilderna, jaja nu skiter vi i det och går och lägger oss.....vi? hmm....börjar jag/vi spåra totalt nu? 

dream team

(jag blir så sneeeee! den här jävla datorn gör lite som den vill eller så e jag helt jävla otekniskt, det här skulle bliett grymt satans inlägg men nu har den hoppat ur två gånger och pajjat totalt. Därför får jag nu försöka göra om allt fast väldigt snabbt så ni får ursäkta stavfel mm) 

Tjena kanske dags att blogga lite igen, vart dåligt med det men allt har sina anledningar......trötthet är en stor. Den som orkar läsa hela inlägget kommer få se att det inte bara är bilder. Men många blir det, fast en bild säger ju mer än 1000 ord va? Då kommer det här inlägget bli mer än 10000 ord, det ni!

Kollar Roma-Inter, härligt med fotboll hela söndagen, I love it! Zlatan är nog för go liksom Perotta i Roma, vilken hjälte utvisad innan han kom in på planen, stort!

Annars har det väl inte hänt så mkt i helgen, jo vi spelade ju lite basket......


'image201
förstafemman



image202
sjukt bra spänst!


image203
Jag kan också....

image204
dystert på avbytarbänken (OBS! bilden är faktiskt arrangerad)

image205
Stort tack till vår kära pressfotograf Fox!

Vill även hylla min kära bror och roomie som tog bilen till Pizzerian 30sek gång och macken 4min gång, även det stort!! 

Jag undrar.......? 
om Herta har ont i låret...
om Jesper någonsin kommer få ha sin älskade godisburk i fred...
om man kan hamstra mat i kinderna just som en hamster, skulle va väldigt praktiskt...
om jag ska berätta för Jesper vad det står i Real-Sevilla, vore kul han tror han ska orka se reprisen...står 2-1 till ena laget iaf....blev 3-4 till sevilla
om någon på Citymail snart kommer dö på rundan, kanske är då de fattar att man inte pallar hur mkt post som helst...
?????????

image207
någon va sur på jobbet

där skulle man ju kunna tro att det var slut, men jag måste nog köra en backspegel för veckan. Precis som i sportspegeln....

måndag sov jag framför tv:n och Bengtsson och grabbarna var på derby
image208image214
image213image212


Tisdag sprang jag milen, sola och bada med Fox och Herta och Bengtsson hade heldag med Willimage210
nageln gick av efter milen (onödigt äcklig bild)

image222image221image219image223
Njöt av sommarens sista dagar om man nu kan kalla det sommar

image216image215
Heldag med Will

Onsdag Jag spelade korpfotboll och Jesper och gänget tog farväl av Will
image218image217

Torsdag
Gym sen mat och fotboll på tv hos Bengssons far

image224
ja varför inte? det är ju en fin bild

Fredag historisk dag på jobbet, fest för mig och Jobb för Jeppe stackarn...

image226image225
härliga mailen och tack Jossan för en go fest!

lördag  basket

Söndag jobb för Björk heldag framför tv-fotboll för Bengt påfyllning av magsäcken för båda

image227
tummen upp för mors mat

Nä va fan nu måste jag ju sova, får ta ett mer filosofiskt inlägg någon annan dag. Va ju klagomål på den bristen, men ni kan ju fundera på den här klassikern.....

Vad är meningen med livet?

förmodligen den här bloggen
 
och den här mannen.....

image228
livets mats!

nä hepåre och sov sött


då var det lördag igen

image199
Björkman

image198
Bengtsson

image200
Herta (björkman2)


Spärrballong...

Så kom Bengtsson/Björkman hem efter en utsökt torsdagsmiddag hemma hos far (Bengtsson). Det bjöds på ryggbiff, potatiskroketter, kantareller, lök, creme de paris, sallad, öl, glass, choklad och kaffe. Fanns även lite smultron till den som ville.

Fotboll avnjöts och grabbig stämning infanns. Med på plats hos far var även bror Bengtsson, Joakim, och katten Tiger.

Jobbet är harv och imorrn pajjar jag nog ryggen på grund av att säljarna på det företag jag olyckligtvis är anställd på tror att jag är odödlig. Att kånka runt på 100-tals kilon med post som ändå åker rakt ner i sopnedkastet känns sjukt givande. Jag är bitter...

Snart är det dock Scrubs och då blir jag glad igen. Tur att man är dum nog att glömma alla bekymmer och besvär under ett avsnitt. Pausen är dock en berg och dalbana av känslor då man plötsligt slits ut ur drömmarnas och skrattets värld...

Will har flugit tillbaka till de engelska öarna och jag saknar det lilla livet redan. Tror dock inte att min lever håller med. Men som vi alla vet. The liver is evil and has to be punished! Kändes som back in the days med Will här. Kul var det och snart är det väl grabbarna grus som tar flyget över.

Jobbar dag och natt imorrn. Sedan skall jag bara sova, titta på fotboll och känna mig allmänt ynklig resterande tiden av helgen.

image195
Dadel bjuder inte bara på mat även boktips! Tack för maten!


Och kom ihåg: It's not the size of the boat. It's the motion in the ocean that matters.

Inget som säger att det är fel med en redig oljetanker eller isbrytare å andra sidan.

Kan inte jag få vinna en halv miljard på lotto. Men om man tänker på det så är risken att dö på väg till spelbutiken större än chansen att vinna högsta vinsten på lotteri. Thats a fact.


image196
Dagens boxningshandske insmord i exkrement tillägnar jag Citymail. (Sam fick smaka på Phi Phi)


Dagens särskrivningar: "Sop rums nyckel" och "Tom Burkar" (Vem faen är Tom?)

Förlåt för bitterdomen.

Puss och kräm nu blir det Spin City för hela faderallan!

lite om allt du inte behöver veta...om alkohol

"fullast i baren är de blåögda, hävdar norske forskaren Erik Naevedal. Folk med blå ögon är ofta blyga och blir lätt generade. Därför dricker de mer. Beteendet kan också smitta av sig på brunögda."   

Björkman är väl rätt blåögd och Bengtsson är väl smittad?

"Bäst dricks i baren ger vodkapimplarna. Sämst är de som beställer in drinkar med parasoll, visar en undersökning."  

Kanske därför B&B är panka?

Finska forskare har kommit fram till att råttor som dricker alkohol är friskare än de som håller sig till vatten. Dessutom blir de äldre.

Man kan ju hoppas.......


"
Det är direkt livsfarligt att titta på fotboll. I Nederländerna steg dödligheten märkbart när hemmalaget förlorade mot Frankrike i fotbolls-EM 1996. Den avgörande straffrysaren  tog kål på gubbarna. Samma hände när Argentina sänkte engelska landslaget i VM 1998. Antalet akuta hjärtinfarkter  ökade med 25%"

då var man rökt iaf då....

nya livet 348?

Dags igen för det nya livet, vilket nr det nu är i ordningen? men nu kanske det är på riktigt? blev milen på löpbandet idag på 44min visserligen plan mark men ändå hyfsat efter en sådan sunkig månad som denna...får se om jag (björkman) pallar hålla i det 2 gånger i veckan.....hmm bara man inte kör nå veckokrök så är det väl lugnt....Bengtsson är det slut på krökandet i veckorna nu? Haha tror det kommer komma upp många fina bilder på Bengtsson, Jake, Will and Sam på torsdag.



Dagens fråga: vad blev björkman väckt av natten till tisdagen?

[email protected] RE: SexualHealth 185 
 
ska jag öppna mailet?

image194
Å så fanns han bara där.....dagens Mats!!

dåligt bloggande...

Bengtsson vill i och med detta inlägg be om ursäkt för sitt inaktiva bloggande. Han har varit en mycket upptagen man den senaste tiden. Reseledare åt Will, brevbärare åt citymail och partyanimal till allas glädje.

Här kommer lite bilder från tiden med engelsmannen so far:
image182
Björn Borg eller bara allmänt ful.

image183
Många singstaraftonar till allas utom grannarnas glädje. Björkman lever ut sina inre talanger!

image191
Ös!

image184
Jacob vet sin plats i baren. (obs! arrangerad bild)

image185
Sexy man!

image186
Turistats har det också gjort!

image187
Fotboll har avnjutits.

image193
Tack för skumpan Linköping!

image192
Kolla den blicken. SexyWill.

image190
Tryckt hamburgare!

image189
Myst på trappen har vi även gjort.


Hoppas ni fått lite inblick i vad som hänt så skall jag bli bättre med bloggandet. Thats a promise!

Hörde från mor min att vi inte är filosofiska nog. Så här kommer en karamell att suga på.

När blir en kut en säl? En valp en hund? Ett kid ett rådjur? Ett föl en häst?

Det är en fråga som alltid gnagt mig. Jag måste bara veta. I Sverige blir man väl vuxen när man blir myndig antar jag. Men är man då fortfarande ett barn i USA tills man är 21? Ett djur har väl ingen myndighetsålder? Och om ja, skiftar den mellan olika arter? Alla dessa frågor... Nu har jag det! Kan det ha att göra med könsmognad när det gäller djur? Om ja, varför följer inte vi det utan kör utefter en satt ålder?

Nu blir det grillkväll och fotboll. Puss och kräm!

björkmans kan det där med foton

image181

märkligt märkligt

jaha vilken helg, visste borde man ha tagit det lugnt men va fan hur kul är det....ös på bara!

ännu en fantastisk helg på trädgården avverkad! igår var det dock bara björkman, björkman och fox men vilket ös! inte så smart att åka o våldgästa söder bara, men men.....



image171
björkman, fox och björkman....fanns det ett visst tema i klädseln?

image172'
trött kille

image173
vilken kväll det var

image174
undra vad han tyckte om oss?

image175
foxen ladda i soffan.....han stog på listan!

image176
nya livet går ju sådär.........

image178
bra grill

image179
matte o

Fast det märkligaste hände kanske mig själv när jag var på väg hem från brommaplan kände jag att ja inte palla gå, så jag sätter mig för att vänta på första bussen som skulle gå om 2tmmar givetvis somna jag. Väcks av två poliser som kollar läget med mig, jag svara att jag bara va lite trött. Men här kan du ju inte ligga och sova, nähe kör ni hem mig då? men det var dem inte så sugna på, men det är en stund senare som det bästa händer.......tro det eller ej men det är sant. det stannar två ryssar och frågar efter en bordell i blackeberg. "Vi ska köpa flickor"?sååå cp. Jag vet ju var blackeberg ligger så jag gav dem en vägbeskrivning ?detta var inte en dröm


evolution...and we love our English friend!!

image167
image168
image169
image170

ojojoj...

Här kommer lite vimmelbilder från gårdagens kung-fufylla. Bra häng pojkar och flickor! Kvällen inleddes med allsång och öl hemma hos Björkman/Bengtsson. Sedan spårade det på ett bra sätt. Vill rikta en ursäkt till alla som var tvungna att lyssna på vårat skrålande till singstar igår.

image162
Cyklar och möter Virre, Vatos Locos style.

image163
Kronharvet som vi gillar så.

image164
Bengtsson är glad.

image165
Björkman visade allt och lite till.

image166
Foxen och Uda är självskrivna på listan!

visst

image160
klart man kan roa sig på (med) egen hand...konsert med kaj och bojje....älskar er för alltid!

image161
och snart är det skolstart, va ju några kilon sen.....men harvet på mailen fortsätter såklart... 

B + B = Sant

Nu är jag hemma. Känns skönt att fru Björkman klarar sig helt utan mig. Han är så självständig det lilla livet. Diskar, städar, lagar mat, tvättar hushållets gemensamma klädpool och sist men inte minst han kan underhålla sig själv också. Känns skönt så man slipper gå omkring med dåligt samvete för att han ligger där hemma och är deppig. Gött!

image157
Björkman kan ha kul på egen hand.


Har som sagt varit i Västerås och hämtat upp en vän från England som vi mötte i Australien. Invigde självklart det svenska utelivet på momangen. Igår var det söder som gällde (och jag var på jobbet idag!), ikväll är det k-holmen, imorrn Linköping, måndag derby på råsunda och på onsdag svänger vi galoscherna nere på stureplan. Kan bli en dyr och mycket blöt historia denna vecka, men vad gör man inte.

image158
Will "Little Mermaid" Waldron är en skön dude.


Har även inhandlat en massa kläder och skor. Om ni vill se hur fin jag blev kan ni alltid svänga förbi Trädgården ikväll där jag skall dränka min brevbärardepression.

image159
Jag håller hårt i min engelsman, bokstavligen.


Skål!

ja du Jep...

kl 19.00 när jag åt min glamorösa kaviarmacksmiddag så dök plötsligt jeppes (Bengtsson) polare kalle och robban in med guitar hero i högsta hugg och frågar förvånat var jesper är.....han har alltså sagt till dessa två goa gubbar att komma förbi och hänga, han glömde dock säga vart han var. Så istället för promenadavstånd drog dom iväg med bilen hit till crib B&B i Bromma...fett jeppe!!

image155
har du rört ihop det Bengtsson?


image152
Så fint att SSU äntligen fått en normal(??) ordförande...


Stureplansprfiler som drogar och våldtar det är ju för härligt....nä som Bengtsson sa bara kastrera fanskapen direkt så dom lär sig....äckliga äckel!!

oddsen på att Bengtsson dyker upp imorgon 13.00


dagens fråga:

hur länge överlever tv-sabotagemannen allsångs-mobben?
image151
akta dig för den arg mobben!!


och dagens visdomsord...
image154
yes!


image156
Sägs att kollegorna saknar det röda bandet....kanske dyker upp imorn fredag 10/8


Bengtsson på flaskan?

Jaha Bengtsson har du börjat kröka ännu? aspudden? Min käre roomie har varit och hämtat upp en vän på flygplatsen och eftersom denne friend är från England lär ju inte flaskorna stå orörda, kommer han till jobbet imorn vem vet?

image145
ska sam och jesper öla igen? Men Björkman då har levern pajjat eller e han bara pank?


Själv håller jag på och tvättar, så kul........men vad är det med folk tror (vet) att 85% eller mer av jordens befolkning är dumma huvudet eller bara allmänt talanglösa. Kommer ner i tvättstugan och trots att min tvättid börjat så står maskinerna i full gång.....nära ett vredesutbrott gick jag tillbaks och gjorde en banana-shake(banan,is och vatten). 20 min senare kunde jag (fru björkman) börja tvätta...

image146
tar det lugnt idag? pank ja..
 
Bengtsson ska vi lira korp eller fick mail idag finns några platser lediga....

från korpen

Hej Niklas!


Vi har några vakanta platser:

-  Kämpetorps BP (Älvsjö), tors   (Företag Söder div.2)
-  Långbro BP (Älvsjö), tors      (Herr Söder div.8)
-  Bredängs BP, ons               (Herr Söder div.19)
-  Zinkensdamms IP, tors          (Morgon div.1)

säger du Bengtsson?
någon annan som är intresserad?


image149
ska foxen va med i korpen eller ska han bara apa sig?


undrar om man ska gå tidigare från jobbet imorgon för att kolla på något,va först i en kö eller bara hinna supa till före alla andra? eller bara för att man är ett kronharv, eller va säger ni kära kollegor?


Just nu kl 17.51 galen knivman härjar på ekerö han har även ett svärd!! var är du herta?


image150
galen knivman?


gud va gött

image144
nu äter han igen......men dagens nattmat blev faktiskt inte mackor utan korvbröd med senap, ketchup och hamburgerdressing!! 

undrar varför all min (björkman) övervikt sätter sig som på gubbar?
mage och ansikte 

fuck vi missade gilmore girls

image136

våra favorit G- girls..men Avril knäcker


Fan vi missade Gilmore girls suger hårt!



händer inte så mkt i våra liv just nu därför stor STOR besvikelse vid missar som denna.


Ali, 37, slogs ned - nekades ambulans. Hånades och förolämpades av ambulanspersonalen.

Småbarnspappan Ali, 37, blev brutalt nedslagen i en park i Oslo.

Han fick en hjärnblödning och hade ingen kontroll över sig och sin kropp när ambulansen kom dit.

Men någon hjälp fick han inte.

fina gamla grannland!


image137

Bengtsson är så fin på sin cykel


image138

dagens middag: gratis blå potatis och sill...sjukt gott tack bubblan!

ska vi minnas fredagen lite? luckan är stor men så här började den.....

image140

Björkman vann vinlotteriet, bra start!


image143

Det är jag som bestämmer!

sen slutade det som det sluta......


Varför?

Varför sätter sätter sig all övervikt på mig (Bengtsson) på samma ställe som det sätter sig på kvinnor?

Rumpa, bröst och ansikte.

Känns så sjukt bittert... Har dock köpt en våg nu samt en ny fin cykel. Så det blir väl jojobantning och hetsvägning för hela slanten. Skrotar komunaltrafiken och jonnar på cykeln från och med nu.

Nu blir det till att avslöja Stefans hemlighet i Wallanderserien.

image139
Vad har Ola "Stefan" Rapace för mörkt förflutet.

Puss!

Foxen och Herta är här och myser. Det gillar vi!

Vill även tacka Björkmans far "Bubblan" för maten.
image142
Tack för maten!

vilken tisdag

ny våg och cykel bengtsson är glad
björkman tryckte 6 korvar det gjorde han bra
herta väger 88kilo fetast av alla..?

image135
herta fetast?

Nu har jag fått "mirakelpiller" från thailand av herta så jag ska bli frisk .....yes

Björkman siar om framtiden

Om 2h har Aik  vunnit med 3-0 över BP

imorn: brevbärare småsjuk, less och deprimerad mejade ner folkmassa med cykeln på sankt eriksgatan!

onsdag: regn

image134
tänk om man var så här peppad jämnt......

 Jag kom på att man får ont i magen av halstabletter

Snälla missa inte Du är vad du äter: Welcome to fatland TV3 22:00 ikväll!!
 
Bengtsson mosade just ett ägg då sa det andra ägget
-kom så går vi
 vilket han fick svaret
 -o me lett


det har hänt igen!

Dra på trissor! Nu har ännu en rikskändis satt en köttbit i halsen. Sist var det Kikki Danielsson som fick genomlida traumat. Nu är det allas våran Anders Lundin som är offret för en förädisk köttbit.

Anders Lundin satte hamburgerbit i halsen.

image133
Kunde inte vara med på repetitionerna

Anders Lundin kunde inte vara med på repetitionerna inför finalen på Allsång på Skansen. En bit hamburgare satte sig på tvären och tvingade programledaren att uppsöka sjukhus.
   - I går kväll efter helgen åts en hamburgare som gick på snedden i matstrupen tror jag, berättar Gunilla Nilars, projektledare och producent för Allsång på Skansen.
  På måndagen tvingades Anders Lundin uppsöka sjukhus för att få hjälp att ta bort hamburgerbiten.


Vilket kanonjobb Gunilla Nilars besitter...

trötthet och bitterhet...

vad är det som händer. är så sjukt trött hela tiden. måste vara radon i väggarna hemma hos björkman/bengtsson. det värsta av allt är att bloggen blir lidande. svårt att uppdatera i vågrätt, utslaget läge på soffan. otroligt frustrerande! så ringer jacob och kalle och frågar om man skall dricka öl. jag vill men jag orkar verkligen int! illa illa illa. och björkman är lite sjuk. stackare. krya på dig min kära!
image132
varför är bengtsson så fruktansvärt trött?

va hände idag på östermalm?

Inte bara jag (Börkman) som är en sjukt sliten man, även en viss Torsten Flinck har härjat om kring i stan den här helgen. kl 18.44 (idag söndag 5/5) får jag ett meddelande från min gode vän Martin Tallvid, hans dam kom upp med hissen och med i den står Torsten Flinck med bara en sko och är väldigt sliten. Han vill komma in till Tallvid och dricka kaffe men får ett nej, då tar han av den andra skon och ringer på dörren bredvid. Människor är för härliga och det är även män i skor..... trött humor jo men jag är väldigt trött också.




Det går bra nu...

efter att ha spenderat hela lördagen liggandes på golvet framför tvn är man nu på fötter igen, dock med bara högerlinsen kvar då jag tappade den vänstra i fredags och jag har inga fler kvar. Jag går alltså runt med en lins vilket är oerhört obehagligt. Inga glasögon har jag heller....underbart!! hur fan ska det gå att jobba?



image131

Halvblind, pank och ont i halsen.....kompis det går bra nu.......men glad ändå


helgens bästa
två bröder björkman kidnappar en tredje från burger king till spyan (jag var inte inblandad)
middagen chips och godis, ja vi har syndat ordentligt förlåt Skipper
fyllefotboll i fredags

Sämsta
stans alla snålharv


se och njut!

måste bara uppmärksamma er kära läsare på en ganska rolig sak som jag glömde nämna i mitt förra inlägg. Om ni tittar riktigt noga på bilden så ser ni att tidningen har kommit.
image130
Alltså har tidningsbudet kommit under tiden Björkaman satt där i fördärvet. Detta har vi lyckats räkna ut genom att kartlägga hans afton. Enligt mina kalkulationer har han suttit där mellan cirka 03 - 05 vilket i sin tur förklarar den 20-lapp som låg i hans knä. En allmosa från en kollega till tidningsbud...

ut i solen!

karatefylla

hmm...ja då har man gjort det igen, nedsupen till tusen så fint och nu har man 600kr kvar att leva på i aug. Jag är så väldigt nöjd med mig själv, jihuuuu!! Men va fan de bar ös!!

jag år så dum i huvudet!

image128
det här är en bra fylla.......foxen kan!


man får inte taffsa på bengtsson även om man är homogay......inte ok!

jag är så sjukt stolt över mig själv

inte bra för operation starvation

image129
anna skipper ät (vilken humor) inte nöjd med björkman.......hmm gratis reklam


Björkman-hjälpen ge ditt bidrag idag, till kontonr. 8405030555 nordea....hjälp en man i nöd!

säg vad?

Kom nyss hem efter en dag på jobbet. Är sjukt sliten och feber har jag även. Ville bara berätta om en ganska lustig/tragisk händelse. Först reagerar jag över att det luktar nersupen lodis när jag öppnar porten. Sedan får jag svaret varför... Björkman sitter och sover lutad mot vår dörr... Hans tillhörigheter ligger utspridda i trapphuset... Hjälper vraket in... Och där ligger han nu i sin säng med kläder och skor. Det är vid tillfällen som dessa jag vet varför jag vill bo med honom. Björkman är för go helt enkelt!

image127
Någonting säger mig att Björkman tar det lugnt imorrn...

hej hej kronharv!

Vi är jättejättefulla! Här är bilder på byxor i skrev!
image122image123

När du börar röka braja börjar du faktiskt haja!
image124
Tyckte han i alla fall!

Jag fick ett nummer!

belöning.

Nu har både jag och Björkman sovit en stund på soffan. Rumour has it har även avnjutits. All heder till Kevin Costner som lyggas ligga med tre generationer av samma familj, däribland Jennifer Aniston.

Operation starvation går grymt bra. Var dock tvungna att ge oss en liten men ändå välbehövlig belöning för att vi har varit så duktiga denna vecka. Två glas (små) sommarmust. Sockret gick rakt ut i blodet och det kändes skönt. Men nu blir det disciplin igen. Öl i helgen dock men det är ofrånkomligt. Har varit duktiga med vardagarna nu.

Nu blir det Simpsons the movie på biografen inne i staden. Mer blogging när vi kommer tillbaka!

Varför?
Har vissa människor brallorna alldeles för högt upp?
Tillät vi våra kroppar att förslappas?
Är jag så fruktansvärt trött?
Finns det bara sju underverk? Jag tycker varje välskapt människa är ett underverk. 10 fingrar och 10 tår.
Kommer inte glassbilen var dag?

Lite trött men go ändå

Fan här försöker man vara seriös, va händer? Direkt efter gymmet får man två erbjudanden om att dricka öl....och va svara man, NEJ! Har ni hört? Helt cp va?

image119
Så här vill grabbarna att jag ska se ut...



Svenska avled efter fall från hotellfönster Kvinnan lutade sig ut genom hotellfönstret för att röka när hon plötsligt tappade balansen. Hon föll fem våningar ner och dog omedelbart.


Har sagt till Bengtsson hur många gånger som helst att rökning dödar!!



Här får Basshunter glassplitter i ansiktet "Det blödde som in i helvete" När Jonas "Basshunter" Altberg spelade i

Jönköping nyligen skars hans ansikte upp av splitter från en kastat glas. ? När jag såg allt blod blev jag ganska chockad, säger han.


Det var ju på tiden! Hoppas verkligen det var ni mina älskade Jönköpings gubbar som gjorde detta!!

image120

var det ni grabbar?


Nu är Mats här den gubben e trött men go...

image121
Här är han och nu ska han till coach Igge och dricka öl eller blir det sprit.......han har även klippt sig gissa vad frisören sa?


Söt!

Först hör man melodin. Sedan blir man jävligt sugen. Men med det nya livet så avstår man köp. Jag talar såklart om glassbilen. Inte nog med det. Världens, ja världens sötaste glassbilschafför står där och bara utstrålar värme från den annars så isiga glassbilen. En rocktjej som måste vara från himlen sänd. Påminde lite om Avril... Sockerlen stämma och bara alldeles, alldeles underbar. Kärlek vid första ögonkastet existerar!

Förövrigt, vilket glassigt jobb att glassa runt i glassbil och sälja glass.

Glenn...

Vilken fin leksaksbil du har... Skall jag stampa sönder den och sparka dig i magen?

Jag gillar Glenn Hysén och idag skall han som kronan på verket tala på Pride! Älskar alla artiklar om Glenns bögförakt som har cirkulerat i media dessa dagar. Han skall uppenbarligen ha "slagit ner" en bög. Att det var en ytterst märklig man som tafsade Glenn på "pitten" (Glenns ordval) på en flygplatstoalett när detta hände tystas ner. Klart man måste få freda sig mot sådana påhopp. När en tillsägelse inte räcker måsta man ta till med hårdhandskarna. Folk kan inte bara gå omkring och ta varandra på könen hej vilt. Varken straight eller gay har rätt till det. Det bara är så. Räcker med att vi har alla tunnelbanejuckare som står och gnider sig i trånga tågvagnar. De har i alla fall vett att göra det genom kläderna.

B&B lider med Glenn.

image115
Glenn vill spola ner rallarsvingen på Frankfurtflygplatsen i toaletten. Det var inte så att han knackade ner en bög. Det tar han direkt avstånd ifrån.

Nog om Glenn. Jag är jättetrött. Fysiskt och psykiskt. Gymandet suger musten ur mig men det är det värt. Pain is temporary, glory is forever! Björkman såg osedvanligt stark ut idag. Får begära urinprov snart. Rena rama Tour de France fasonerna på honom. Omöjligt att följa i stigningarna...

När humörsvängningarna startar på Björkman börjar jag bli orolig...

Var även inne i city en vända idag och köpte upp mig på lite ankelstrumpor och wifebeater-linnen. Grymt najjs. Något som inte var så trevligt var dock alla flygmyror som har invaderat Stockholm. Vad är grejen? I munnen, i örat, i ögat överallt var de. Kanske är Guds bestraffning för att vi har haft en för bra sommar. Men istället för gräshoppor skickar han flygmyror. Inte helt ok!

image117
Jerka, Natta och Hoffe undrar varför det är så mycket flygmyror i staden.


Veckans film: helt klart Stockholm Boogie.
Veckans fru: Avril Lavigne, utnämner henne till årets här och nu.
Veckans kronharv: Fet-Maja, tätt följd av Cp-Åke.
Veckans smoothie: 2 bananer, is och vatten (nyttigt och förbannat gott!).
Veckans kräkodör: Stadshagens södra tunnelbaneingång.
Veckans nya liv: Björkman/Bengtsson's.

Puss och kräm!

image118
Bror, Danne och Pårell posar med Ciao. Underbart!


RSS 2.0