jag ar stekt..elr?

Vilken arbetsgivare vill inte ha den har mannen pa jobbfesten?

image521

Facebook!

På väg att lägga upp festbilder från helgen på din Facebook-profil? Tänk efter en gång till. Rekryterare varnar nu för att socialt nätverkande online kan skada din karriär.

Fem saker att undvika:

  • Det mest uppenbara sättet att skrämma bort potentiella arbetsgivare är bilder från spritindränkta fester
  • Ett annat tabu är att klaga på ditt nuvarande jobb, chef eller kollegor
  • Detaljer av romantisk natur eller skvaller om vänners kärleksliv är inte heller något som brukar imponera på en tredje part
  • Att tillbringa arbetstid med att leta upp nya vänner och "poka" gamla ses generellt sett inte som ett bra sätt att använda arbetstid på
  • Även raderade bilder kan lagras och vara nästan omöjliga att bli av med, så lägg inte upp sådant som du inte vill att andra ska se

    Jag ar sa stekt...

Vad ar det som hander?

Idag var det tankt att jag och Niklas skulle se tunnlarna fran kriget. Men eftersom vi bada ar daliga manniskor forsov vi oss. Ger det ett nytt forsok imorrn. Sedan blir det kusten for hela slanten! Haller tummarna for bra surf sa man far lite traning ocksa. Lite mycket slappande pa sistone. Annars blir det till att ta nagra promenader pa stranden.

Hoppas allt ar bra dar hemma. Vi kan inte klaga. Vietnam ar over forvantan. Jag gillar't!

Puss pa innanlaret!

Bilder pa resdagboken

Hej nu finns lite bilder pa www.resdagboken.se resan heter Bjorkman/Bengtsson i en ryggsack. Kolla dar om ni inte fatt mailet.

image520


Good morning Vietnam!

Vilken oerhort klamcheck rubrik. Jag alskar mig sjalv.

Nu ar vi iaf i Ho Chi Minh, Vietnam. Gott att se nagot nytt. Lyckades aven sista kvallen i Kambodja att bli bestulen pa min planbok, igen. Men efter ett utbrott av en van sa kom tjyven tillbaka med den. Over 300 USD hade jag i den sa det var nagra langa sekunder dar. 

Love you!

Skriver mer sen. Nu ar jag bara trott efter bussresan...

Basker!

Jag har inhandlat en keps och Niklas har kopt sig en gubbkeps/basker. Vi klar i dom har vi kommit fram till.

Vi har aven kopt vara gitarrer. Nu ar det val bara till att lara sig nagot ocksa...

Idag fyller Sebbe 25. Dagen har firats pa en Go-Kart bana nu antar jag det star ol pa agendan.

Till mor som ville att jag skulle definiera om jag blev ranad eller bestulen sa blev jag bestulen i somnen. Att dom sedan skar sonder mina byxor kanske gor det hela till ett ran. Annars ar allt bra. Skicka ett mail nar du fatt alla kort dadel.

Hanger kvar i i huvudstaden nagra dagar till. Sedan blir det Vietnam. Maste boka om biljetterna ocksa. Sa jag kan komma hem och se dig igen. Fast det ar ju sjalvklart inte darfor jag aker hem tidigare. Lutar at Maj.

Puss och kraem!


Bratwurst for breakfast...

... blev det inte men varsin kycklingsallad slank ner. Vi har borjat kora GI jag och Niklas. Gallar att halla reda pa kilona. Vill inte komma hem som en julgris igen.

Om nagon timme bar lasset av till Phnom Phen. Dar skall premier leaguefotboll avnjutas och instrument inhandlas. Sedan blir det Vietnam for hela slanten.

Mina kort bor anlanda till Koldinggatan pa onsdag. Du far skicka ett utforligt mail till mig nar du fatt allt Dadel.

Hors och syns, puss och kram!

Mygg + Bett

Nu ar alla kort sparrade och nya bestallda. Kommer att skickas till dig far bara sa du vet. Sedan far vi komma pa nagon bra plan om var du skall fedex:a dem. En polisrapport har aven det inforskaffats. Komissarien bara skakade pa huvudet nar han sag bevismaterialet, de sonderskurna shortsen. Men det loser sig som alltid. Kanske inte till det battre men det loser sig.

Har aven bjudits pa kanske 200 myggbett som ar fordelade pa mina armar och svank. Kanns najjs.

Nu skall jag lasa in mig pa rummet och tycka synd om mig sjalv till nagon dalig karleksfilm. Tur att Niklas finns. Han ar for go!

Puss pa dig!


Hem vill jag!

Jag vill aka hem. Jag orkar verkligen inte mer. Vad har hant tanker ni alla. Jag har fatt samtliga bankkort stulna. Plus mina koder till internet. Korten ar sparrade och jag ar less. Sitter och halvslumrar i en stol vid vattnet. Det ar ljust och folk. Nar jag vaknar ar det nagon som har skurit sonder byxorna och fickan. Sedan tagit min planbok. Jag vet inte vad jag skall gora. Far skicka nya kort till nagon ambassad eller nagot. Jag orkar verkligen inte. Nu maste jag ga till polisen och anmala. Lar ju ta sin tid. Jag langtar hem...

En Bengtsson rod

Dagen till ara

 image519

Kan for ovrigt beratta att jag vid 23 ars older har borjat ata pizza. Ett stort steg i mitt nya liv och ett enormt steg for alla pizzabagare. Grabbarna pa pizzeria palermo kommer bli rika. Ha en fin alla hjartans dag nu och ta hand om er.

Kam!

Ett hjarta rott.

Dagen till ara:

image517

Nu skall jag inhandla mig ett par nya flip-flops. De gamla blev stulna igar. Crocs star hogst upp pa onskelistan!

Puss och kraem pa er alla nu och ha en riktigt bra dag!

Update!

Ingen fara pa taket med brannskadorna. Bade jag och Niklas fjallar dock likt ormar som omsar skinn. Far i fortsattningen vara extra nogranna med att smorja vara ack sa fagra ansikten. Speciellt nu nar vi precis har bytt ut vara sargade skal till sprillans nya och ohardade skinn. Annars ar jag tillfreds. Har precis tvattat sa nya kalsonger hagrar. Dock lite besviken pa trycket i slangen dar vi bor. Papper far duga tills vidare...

Hoppas allt ar bra med er dar hemma. Tanker lite for mycket pa er men vad skall man gora.


image515
Tack Sebbe for hjalpen med inpaketeringen! Forsta och antagligen sista gangen jag blir mumifierad levande.

Har inte hittat vara gitarrer an. Men vi letar febrilt! Phnom Phen kanns som ett sakert kort.

Puss och kraem!

Akta er for solen!

Vaknade upp igar och visste inte om jag var Quasimodo, Fantomen pa operan eller bara en vilsen pojke som badat i syra. Hela ansiktet var totalt sonderbrant. Sved lite pa kvallen innan jag gick och lade mig men det var nagot i hastvag som jag vaknade till. Har dock fatt en salva nu (som aven hjalper mot kemiska brannskador) och pa redan en dag har mitt ansikte till 99% aterfatt sin lyster. Se och hapna!

image514
Kul att vakna och se detta i spegeln. Freakshow!

Ar just nu i Shianokk Vill (stavning?) i Kambodja. Ganska najjs har. Har iof inte sett sa mycket eftersom jag endast har vagat mig ut i skydd av morkret.

Skulle du tycka om mig om jag sag ut som ovan?

Sedan det har Kinesiska nyaret. Det gor mig galen!!! Var ligger njutningen i att smalla av smatterband som ekar over hela landet hela natterna? Jag forstar inte... Kulturkrock!

Hej hej!

Skall snart bege oss till Longbeach pa Koh Chang. Tror inte internetutbudet ar det basta dar sa om ni inte hor av oss pa nagra dagar sa vet ni varfor. Annars ar allt ok! Hoppas allt ar fint dar hemma!

Fred ut!

RSS 2.0