Första officiella träningen avklarad

Parallelbloggar lite med vår härliga hemsida på svenskafans.com  http://www.svenskafans.com/innebandy/malaro_ibk/.



"Bra uppslutning, härlig kamp och noll regler.

Kl 21.00 en mörk, regnig tisdag med hösten på lur. Skulle det locka någon i stolta Mälarö ibk att komma ner och träna? Känndes i luften som det skulle bli en kalkon av det hela. Inte bättre blev det när två tunga återbud lämnades av cap Lukas och Mats "Uda" Olsson. Men vilken chock! Inne i den bastuvarma hallen långt utanför stan sprang 14 grymt taggade bandylirare. 


Själva träningen bjöd på mycket kamp, foppa-passningar och precisa avslut! (Så jag såg det i alla fall). Tre hyfsat jämna lag spelade vinnaren står kvar på småmål.  Det var kanske bara 87orna som halkade efter lite i vinnarprotokollet. Möjligen lite för många regelbrott av samtliga på planen. Men det kommer alltid under säsongen. Även härligt med många vinnarskallar det så det ska vara!


Den oerhört mäktiga styrelsen (Jag, Igge och Mats) bjöd dagen till ära på en överraskning. För att få lite mer allvar och prestige i den avslutande strafftävlingen stog ett fint pris på spel. Det blev en hård kamp mellan Jensa och Robin. Robin var till slut kyligast och övelistade Robban en gång mer än Jensa. Priset, ett nr av senaste Slitz och pappersnäsdukar. Bara för Robin att gå hem och träna handleden. Viktigt med rappa skott i den här sporten. Får se vad styrelsen överraskar med nästa gång. Kanske inget kanske allt.

Fint pris.

Lite mer allvar då. Vi måste få in pengar av så många som möjligt så fort som möjligt! 1500 på kontonr 5273-00 180 85 seb. Det är tyvärr inte gratis men väldigt roligt att ha ett innebandylag. Skippa Stureplan två-tre helger eller gör som jag och lev på nudlar och bloddpudding den här månaden. Det går jag lovar. 


Nu när pulsen äntligen har lagt sig får vi tacka för en göttans bra träning så ses vi nästa tisdag. Kul!"


Blir ingen 5-manna på östermalm i morgon. Men en aktiv ung man som jag föreslår bowling istället om någon skulle vara sugen?

Tyvärr ingen 5-manna Lukas. Men vilket matchställ!
 
Annars väntarförhoppningsvis bio-torsdag och en härlig festhelg den här veckan. Penicillinfri och fin som jag numera är. Förskyld ja, hosta lite, frisk???


Kanske sover jag för lite. Nu borde jag ju sova. 

Hej.

Nicke


rullbart underbart

Om man har ett tv-bord med hjul så kan man se på tv från Soffan, sängen och toaletten!


God natt!

Bandy!

Snart drar ett av Sveriges mest underhållande innebandylag igång igen. Idag hade 6 av lagmedlemmarna smygpremiärsträning i Tappström. Träningen var tät, hård och mycket underhållande såklart! Robban bjöd på brassefinter och Hollywood-filmningar. Iggan stabil spelfördelare med underbara passningar. Uda världens bästa bolltäckare visade klass i avsluten. Ungdomarna Jocke och Henke slet för att visa att dem vill vara med och spela även den här säsongen. Såg bra ut, Henke sprang runt, runt, runt och runt . Givetvis får dem spela, det får alla som betalar. Efter långvarigt skade- och resuppehåll var jag själv (Nille som Iggan kallar mig) tillbaks på plan. Gick som vanligt in stenhårt för att kompensera den något bristande klubbtekniken.

Styrelsen tycker som vanligt att det ser bra ut inför säsongen. Nu får vi se vad nyförvärven går på nästa träning tisdag 21.00.


Mer om kanske inte Sveriges bästa men mest underhållande lag hittar du på:
http://www.svenskafans.com/innebandy/malaro_ibk/


Dagens dryck, Festis.
Fruktdryck utan kolsyra.
Ingredienser:
Vatten, socker(11%), 9% juice av äpple,druva och svarta vinbär,citroncyra,konserveringsmedel (e202, e211) samt naturliga aromämnen.


Nu har jag två kvällar i rad sagt till Jep att jag ska besöka hans arbetsplats Trädgården. Men jag orkar inte sorry man. Men penicillin biter inte på mig. Numera alltså imun mot sprit  och penicillin. Kanske bäst att blanda ändå, näää. Snart två veckor utan alkoholhaltiga drycker! Men nästa helg kommer hela Jönköpingligan på besök. Det kan bli bra riktigt bra. Som tur är har jag skickat Herta till Trädgårn så Jep har en Björkman att supa ned. Vi Björkmans förstår nämligen inte att man inte känner av spriten direkt så det kan bli ett gäng 6or irad. Men det är väl vackert på sitt sätt. 
 

En köttbullemacka nu kanske och somna in till OS. Lika bra att det är slut nu. Så vi kan ladda inför London 2012. Eller vem gör det igentligen? Man ska väl kunna kolla på kanot utan det ska vara OS? För det är ju så frutkansvärt kul!

3-5-2

Så här skrev jag att Sverige skulle spela innan EM. Nu har väl Lars-Roland också tittan in på den här magiska bloggen, för i går använde man sig just av 3-5-2-systemet. Dock en något mer deffensivt elva än min, men ändå. Träningslandskampen mot Frankrike torskade vi  men det såg bra ut.  Henke är fortfarande kung!


Från bloggen 080530
Så här ska ju vår elva se ut och vi ska spela 3-5-2!!


                                                             Isaksson
 


                      Majstorovic                      Mellberg                     Hansson 



                                           Källström                          A.Svensson                 

Chippen                                                                                                               Ljungberg


                                                                 Henke


                                            Zlatan                             Elmander



Nu ska jag slagga så jag pallar med mina trappor imorn. Känns som varje dag är en utmaning...hmm


Persson tar guld i OS-pingisen. Nej men det vore väldigt kul. Det blir "bara" ett brons!


Må gott /Förbundskapten Björkman.

Vad blir det för mat?

           

Auberginesås med pasta!
Aubergine, vitlök, krossade tomater och färsk basilika. Toppa gärna med lite nyriven parmesan. Smakar som om det knullar i mun. Mumma!


Annars händer det inte så himla mycket. Har växt fast i våran äckliga soffa nu under OS. Skall verkligen ta tag i mig själv nu. Är faktiskt ledig alla dagar utom fredag och lördag i veckorna så något vettigt borde man väl kunna uträtta. CV och tvättning står på agendan imorrn. Kommer antagligen bara att lyckas med tvätten men klockan tickar. Bara tre veckor kvar på Trädgården nu och jag orkar nog inte harva runt mer i restaurangbranchen. Har för dålig karaktär för alla dess frestelser... Vin, kvinnor och sång som Bellman hade sagt. Men visst är det lite trevligt.


Najty najt! /Bengtsson aka Mr. Right!


Vi är usla bloggare!

Här lovar man att hålla i gång den fd så framgånsrika bloggen B&B. Men vad händer? Vi sviker gång på gång! Det är ju inte meningen, men orken och kreativiteten finns inte. Sen har man kanske blivit lite slö i huvudet. Hoppas inte.


Vad har hänt på senaste tiden?

Jag äter mina mediciner och försöker bli frisk. Går....inte alls! Penicillin nu som gäller. Får se om det hjälper. Men det är ju härligt hur våra kära läkare helgarderar sig nu för tiden. Ungefär som man skulle göra i Bolton-Everton givet 1X2. Fast nu är ju inte min hälsa en fotbollsmatch. Eller? Först en massa prover (Blod, snor-och bajsprover). Japp bajsa i en burk, nu vågar jag säga det.  Och sen en lungröntgen, friska och fina lungor. Diagnos??? Ingen som vet. Då är det bäst att jag får astmainhalator (Bricanyl), extra dyr och stark nässprej (Nasonex), en härligt stark hostmedicin (Mollipect) som jag snart är beroende av och penicillin (Kåvepenin). Hoppas dem rätta namnen säger er mycket. Kalaset gick på ca 560kr. I love it!

Dyr vana!

Nu vågar jag säga det nr2. Comeback Citymail. Jag orkade inte söka nytt jobb under sommaren. Slött! Men jag kan mitt jobb sen får jag lite kondition på köpet, mkt lite lön för mödan och hoppas kunna bli av med några av de bonuskilon som Bali-månaderna gav mig. Bali I love it nr2. CityMail bjöd som vanligt på nya ansikten och brevbärarskämt, I love it nr3. Ska väl bli folk av dem också efter en kryssning eller annan suparaktivitet. Man kan ha kul utan alkohol! Eller så gör man som örebroarna. "Vi kan supa utan att ha kul Örebro!"


Korpfotbollen har dragit igång igen. Korpens egna bröderna Elm (Björkman) har fått dra ett stort lass i deffensiven. Fast "Herta"  är ju som vanligt uppe och pillar in lite mål. Jävla målpillare, men det behövs ju. Ett gult per match håller nästan i sig för mig. Bra snitt! Domaren är en fet grönklädd man som hatar mig, I love it nr4. Vi torska dock idag 4-2 och inget gult för mig. WTF?


Vi har förlorat Foxen till Jönköping! Stort avbräck för bandylaget, mig och Mattin, han förlorade för tusan sin fryy!
 

Jeppe då? Han härjar ute i Trädgården.


OS, I lvoe it nr5. Men våra härliga svenska deltagare borde skicks till Ryssland, Kina eller USA och jobba upp lite vinnamentalitet. Nu får man hoppas på att Holm hoppar högt!

Vitaminoman säger Bravo Sverige! Ät lite C-vitamin och tagga till!


Tar det lungt med alkoholen nu och ändå lyckas jag bli en superhjälte när dem andra är på flaskan. Nu senast "Vitaminoman"! Innan har jag ju hyserat som Hulken, Batman, Zorro och säkert fler. Superhjältar I love it nr6


Skulle vilja att Martin "Herta" Björkman delar med sig av sitt 3min långa självporträtt/sommarprat. Det var roligt Herta! Visste jag inte att du kunde.


Undrar om vi skulle få fler läsare om jag kallade bloggen Blondin-Nicke?


Nu ska jag hålla igång bloggen. Jag lovar som så många gånger förr.

Bengtsson lever!

Vill först rikta ett stort tack till Björkman som har stått ut med mitt rum under den senaste tiden. Har sett ut som faen! Och det faktum att han har hållt denna "trendsetter" till blogg levande. Tack!

Det finns mycket att blogga om men jag hinner inte nu för jag skall tvaga mig och sedan åka in till staden. Men ett som är sant är att jag skall bli en bättre bloggare.

"1:an, 2:an, tvätta, 3:an." Det mottot lärde min 33-åriga kollega mig när jag hamnade på Öland efter en afterwork härom veckan. Men det är en annan historia. Hur jag ställer mig till mottot är tveksamt. Äcklad kanske, men lite kul.

Jag skall aldrig mer röka inomhus!  /Bengtsson

OS jag hyllar din ankomst!

Tack för den fina bloggen Niklas 7år. Jag vill bara tacka för att OS är här. Nu kan man sitta framför tvn utan att känna sig kass. Har faktiskt fått nog av Jerry springer, Judge Judy, Cops, 2 1/2 men, glamour, Alla älskar Raymond, McLeods döttrar och alla andra fin fina tv-program som går mellan 12-17 på dagarna. Efter det börajr ju alla tunga program Made, simpsons, family guy mm.


Och det som är så bra är ju att OS går när man inte har något att titta på. Fast nu ksa jag ju börja jobba så då kommer jag missa en massa. Radiosporten får bli min räddning. Tur att man har en händelserikt liv just nu.


Niklas 24år

bloggeliblogg

Hej bloggsida! I dag har jag och Jesper städat. Det blir väldigt fint och vi har diskat lite också. Tänk vad vi kan här på Granbacken.


I går åt vi bullar, drack kaffe och kollade på tv. Jepser åt 7 korvar tiiihihihi.


Jag sover för tillfället 12h per dygn + en eftermiddagslur på det! Har jag gått i barndom? NEj  jag behöver nog bara sömn. Doktorn tror att jag har astma så nu ska jag få en grym näsprej och en andningsinhalator eller vad det heter. Jiihuu!


Nu ska vi snart gå på Batman. Det ska bli roligt tycker vi, Jätteroligt! Innan ska vi dricka öl sägs det. Men det är ju inget gott det får nog bli en fanta för mig.


På måndag börjar jag jobba som brevbärare, det ska bli spännande! Jag tror jag knäcker faktikst!




Jag och 2 av mina bröder.

Hej då bloggen.

/Nikals 7 år


Hjärt och lungräddning på bloggen!

Det finns tydligen läsare där ute så vi gör ett nytt försök att pumpa lite blod bloggen. Detta för Tallvid,Sebastian, Fox syster och alla ni andra trogna läsare, jag (Niklas) ska blogga för er.....imorn


Tack för en extremt kul efterfest Tallan! Fick ju iaf hångla med en whiskey-cola, jihuuu! 


Scrubs nu.


Bloggen fyllde nyligen ett år!

Bloggen fyllde nyligen ett år men den fyller ingen vidare funktion för någon. Men ändå ett stort GRATTIS till dig Blogg B&B.

RSS 2.0