hur många tjockbjörk får...

RESIDENT EVIL:EXTINCTION?
image321image272

Efterbliven film som inte är värd mer än en tjockbjörk. Fast igentligen skulle den nog bara ha en halv, en bantad Björk alltså. Men för bra utseende får hon/den ändå en liten knubbis.


Indian Curry House på Scheelegatan 6?
image272image272image272image272
Utmärkt mat som cerveras med min favorit öl Cobra, helt klart värd 4 tjockisar!


Cobra beer?
image323

LJUS LAGER
  
Flagga  Cobra  (nr 1623)
  
LandIndien
  
DistriktIndien
  
Alkoholhalt5,0 %
  
FärgLjus, gyllengul färg.
  
DoftRen, fruktig och brödig doft med humleton.
  
SmakRen, brödig smak med medelstor beska, ton av humle och citrus. Licensbryggt i England.
  
AnvändningServeras vid cirka 8°C till heta maträtter, exempelvis curry.

Borde ha en egen hylllningsblogg men det pallar jag inte. Full pott såklart och en bild som säger allt eller inget!?

image322

glöm inte bort street i helgen http://www.mattin.se/

image326


Bioklubben?
Fem klara! Tack bioklubben (Jeppe,Foxen,Mattin och Nicke) för en go torsdag och för ditt gästspel Herta!

bioklubben får 5 överviktiga!

Jesper somnade igen på bion, stort!

Vad sysslar dem där jävla brevbärarna med? Har ett tydligt "REKLAM UNDANBEDES" på dörren ändå har både Posten och CityMail syndat! Svagt, när ska dem inse att fart inte är allt som jag brukar säga. Inte för inte som de nya kollegorna kallar mig "mästaren" !

image329
skulle du ta honom på allvar?

Fredag hela veckan

Det senaste inlägget var ju bara för trött, vilket jag också var. Inte konstigt efter det dygnet, vaken från 03:40 till 1:00 va ju ingen hit! Sen va det kanske inte konstigt att jag nästan bara sovit och vilat hela helgen.


image320
som vi älskar den här tidningen


Insåg idag att jag varit på jobbet varje dag sen förra söndagen 14/10 och kommer va det till på fredag, känns utmärkt! Var där igår och hämtade en ryggsäck för att sedan gå till gymmet, något övermodigt att träna så slitna som vi var efter jobbveckan. Men ryggen fick sitt. Idag var jag där och jobbade för lite extra deg till reskassan. Är det hatkärlek till jobbet? Vem vet en härlig kontrast iaf, men jobbet suger fortfarande! Nästa vecka blir det fredag hela veckan, vi "belönas" med att dela en extrabilaga till DN-bostad avrje dag. Så det blir som fredag hela veckan vilket förmodligen innebär jobb från 7.00 till minst 17.30 var dag, vajjert! Men får man dricka fredagsöl hela veckan då också, det är den stora frågan?


"Det här är inget liv det är ett sorgligt substitut" -Lasse W



Lyckad lördag (13/10)på Debaser, Foxen du missa!!


Denna söndag är även en sorgens dag. Den geniala tv-serien "Sopranos" är slut, likt ett head shot på Phill var det bara svart i rutan. Sista avsnittet gick ikväll (för oss som inte tankar iaf). Med ett slut som fick många att jubla andra att tänka nej nej nej nu måste jag föreställa mig själv hur det slutar. Jag tänkte och sa även högt nej nej nej!! Men jag tycker inte det var ett dåligt slut för det. Tvärtom kanske bättre att inte veta än att det skulle sluta med en massaker av familjen Sopranos eller få ett slut med att alla skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Hur kul är det? Förövrigt hyllade jag redan Sopranos och kanske mest huvudpersonen själv Tony S, i mitt SV-nationella tal i 3:an av gymnasiet. Tyvärr har jag inte parat talet på den här datorn, ska försöka leta fram det till nästa gång jag är inne i bloggens underbara värld. För er som inte följt serien tanka eller köp, helt klart värt det!!


image309
Fina gubbar! Finns det en anledning till Smeknamnet  "Don Bjorkman"?



"This aint negotiation time, this is Scarface, final scene, fucking bazooka under each arm! Say hello to my little
friend!
" - Christopher



Vill även hylla min vän "polisen" Johan Aittamma som tog sig ända från Tärendö till Bromma bara för att hänga med mig, eller? Tack för en grym lördag (13/10), aldrig sett någon bli uppraggad på 20sek förut! Är det Norrländska vattnet från Bergslagensvattenkälla måntro? Eller va kvinnan bara väldigt hög? Det är dock skitsamma för det hände ju. Tyvärr fick den gode "Ait" bara gå hem med B&B, vilket nog inte var allt för tråkigt. Björkman bjöd på god underhållning på vägen hem från tunnelbanan, finns film på detta för den som är riktigt snäll (jag och Zlatan älskar att prata om oss själva i 3-person). Och du Johan, såg sporten va? Vilken kalldusch eller är det Kalla som ska ångra sig? Med tanke på hur damerna här i Sthlm bara längtar efter det Norrländska guldet. Du Måste flytta hit för du är en underbar man! (internt som mkt annat på denna blogg.)



"Skitsamma man kan ju inte älska alla och skitsamma hon va ändå ful och dum" -Lasse W



image310image314
Världens finaste (snart) polis. Men måste man inte kunna bli lite arg om man ska bli polis? och vem sa att att norrläningar inte kunnde va lite "crazy"? kolla in bild 2!


Herta jag har tagit trumpeten den är min! haha du får väl försöka sno tillbaka den, fast den är ju inte din så det skulle ju räknas som stöld! Eller hur Johan? "and one time at band camp".....

"Herta e pedant Herta e pedant Herta e en snobb...."- bröderna Bjrörkman



image312
En bild som är värd sin rätta strorlek. Vilken kamp mellan Bjrökmans broder nr 4 och 1i skaran! Hoppas jag är frisk så det blir en eller två gat-bandymatcher i vinter.


Dramatiken i gymmet fortsätter, bögbastumannen fortsätter att dyka upp och förfölja oss. Är det en slump eller ren förföljelsemani? Sen låste jag in nycklarna i skåpet och fick bryta upp det med bultsax. Där ser ni va ni alla lyxgymmare på "SATS" missar, Friskis borde dock kanske byta namn med tanke på de minst sagt udda personerna som smyger omkring bland hantlar och maskiner. Kanske skulle heta "En frisk kropp garanterar inte en frisk knopp". Nä fy fan va dåligt, sjukt trött nu som vanligt kan dock inte sluta blogga! En god terapi för den Bittre Brevbäraren Björkman. 3e- person I love it!

"Jag är bra på att slå folk" - En ung Zlatan



image316
bilden? vaför inte? fest i helgen med lön och herta hemma? Fox och Uda bangar nog inte på att SMÄLLA på ordentligt! 


Bengtsson sover lika hårt som hans bloggande. Nu börjar det mer likna bloggande på idiotsvenska igen, saknar Bengtsson hån och förakt. Nu får du styra upp dig själv, saknar dig och ditt bloggande kompis. Tur att du sover i rummet bredvid!


"va tycker vi om det? illa jävligt illa!" - Någon liten sopig klack ute i landet


image315
tur att han finns här i rummet bredvid


image317image318image319
Mer Debaser Tallvid du kommer aldrig slippa undan pressen! Inte du heller vår ny fantastiske Jönköpings vän Love, hoppas du hittar bostad snart!


OBS!!
Måste flagga För Martin Tallvids härliga smycken för både kvinnor och män. Kolla in vad du vill ha på www.mattin.se  gå sen till street i helgen och investera!

Flaggar även för MIBKS nästa hemmamatch 27/10 mot Lokomotiv Kista, första vinsten jag lovar!

Nä dags för sängen nu, hoppas ni känner er lite kompenserade för det dåliga bloggandet. Vilka är ni som läser? Vet att Herta, Tallvid och Erika är hängivna B&B älskare. Men enligt statistiken är ni minst 10 till känn er stolta för att ni får vara en del av B&B:s smaragdkantade blogg!

Glöm nu inte att ge din egen CityMan lite dricks eller kanske bara en kram, kan behövas!


bloggtorkan håller i sig!

Det är ju fantastiskt vad man kan hitta godbitar i en gammal mögdator med Windows 98. Kolla in det här!


PROV I STENKUNNSKAP

1. JAG HETER STEN VAD HETER DU?

2. VAD HETER STEN?

3. ÄR STEN SMART? ...

4. ÄR STEN BÄST?

5. ÄR DU DUM?

6. ÄR DU DÅLIG?

7. VEM ÄR JAG?


SVAR

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

ANNTAL RÄTT  /7

Varför har jag sparat detta? Kanske för att kunna mobba mig själv lite mer på bloggen? Inte vet jag.


image297
Uda, Fox och Sten! Nej Lukas jag kan inte spänna mig mer än på den här bilden. Min ölmage hänger ut genom ryggen. Men vilka fina badpojkar!


Dagens citat
"Björkman ser fortfarande lite hungrig ut"

Nästan hela fam Bengtsson stämmde in i "hetts-kören".

Tack för maten!

Dagens låt
Godmorgon Columbus med Pontus & Amerikanerna

Snart varit uppe ett  dygn inte helt sunt, god natt!


mattin säger

mattin.se säger:

"ska bara duscha sen kommer vi som två skottar som har haft gruppsex med en invalid kvinna från Peru som livnär sig på att plocka kakao bönor som hon ibland tar en näve av och lägger under kjolen och sparar tills hon kommer hem och där lagar hon en tomatsoppa toppat med krossad kakao."


Varför...

...får våldtäktsmän, krigsförbrytare, blottare och pedofiler äckla sig och ändå ha hälsan i behåll när det finns oskyldiga fina barn och vuxna som skall drabbas av någon skit man ej rår över? Cancer och andra vidriga sjukdomar borde inte drabba dem som ej förtjänar dem.

Det finns ingen Gud som vem fan har dem förrått?

"Märkliga nakna män"

Varför slickar sig hundar på pungen?

Svar: Därför att dom kan.


Nu var det sagt. Förlåt för mitt dåliga bloggdeltagande på sistone. Jag vet att ni törstande bloggläsar har trånat efter lite inlägg på korrekt akademikersvenska. Så här kommer ett i alla fall. Eller snarare ett försök. Orkar ej korrläsa...

Ett skäl till min frånvaro är att jag den senaste tiden har varit i full fart med att peta mig i ögonen. Det låter kanske märkligt men jag har ej blivit galen... än. Det är nämligen så att jag har införskaffat mig linser. Och det är på ren svenska ett rent helvete att sätta in och ta ut dessa små saker. Men jag blir bättre! Med tips och råd från min underbara sambo och min minst lika underbara arbetskamrat Paul "Pauli" Andersson gör jag framsteg som få skådat.

"Eureka, jag kan se igen!" Var min första tanke. På gott och ont visade det sig snabbt. Visst är det kul att se allt igen och inte gå runt som ett blindstyre men nu ser jag även de där smulorna på golvet och de där finnarna på rumpan som min syn besparade mig innan. Men i det stora hela är det helt klart ett personligt lyft.

Att man sedan får se de hemskaste och som Niklas så fint uttryckte det märkliga nakna män i omklädningsrummen på Friskis & Svettis är en sak jag helst sluppit. För att inte gå handlingarna i före kör vi allt i kronologisk ordning.

Platsen är F&F Rådmansgatan. Efter ett lyckat träningspass går B&B med lätta steg in i omklädningsrummet. Tar en dusch, bastar för att sedan lyckligt oventande bege sig ut i omklädningsrummet för att byta om. Tror ni inte då att en man endast iklädd korta, alldeles för korta, shorts som han sedan lyckats hasa ner så han visar halva ändalykten och halva ja ni vet vad. Detta är väl inte så farligt tänker ni. Mannen som är uppskattningsvis runt 50 år gammal har nämligen både urinerat på sig och sölat ner baken med exkrement. Förvirrad är minst sagt vad mannen är och det är vi med. När han sedan går in med sin bag till duscharna och börjar städa duschutrymmet innan han tvättar sig gör oss inte mindre förbryllade. Vi tyckte synd om mannen men kände oss fortfarande mycket, mycket vilsna.

Nästa incident hände dagen efter (läs igår). Efter ännu ett lyckat pass tillsammans med vår husgud Bertil beger vi oss mot bastun. Det första som möter våran blick är då en man som hasat upp i fosterställning naken i bastun. Att han fläker med anus och att pung hänger verkar inte angå honom. Sisodär lagom skeptiska slår vi oss ner jämte mannen som är i 25-års åldern. Att dela bastubänk med en man som känner sig bekväm i just denna position i just denna bastu känns väldigt märkligt. Många tankar hinner slå oss innan vi får svaret. Fryser han? Inte i en bastu va? Gillar han att fläka med anus? Kanske. Tror karln att det är så här män "brukar" sitta i bastun? Kanske. Sedan kom svaret. När manne reser sig är det oundvikligt att undgå att han har erektion. Även om han försöker dölja det med sin vattenflaska som han frenetiskt pressar mot sitt erigerade stånd så vill penisen uppåt när han går denna i våra ögon "walk of shame" från bastun till duscharna. Svaret till hans fosterliknande ställning är alltså att han har suttit i bastun med stånd och försökt dölja det genom att pressa ihop penis mellan sina lår.

Mycket märkligt får man skåda när man gymmar men det är det värt. Den som vill vara fin får lida pin.


Hörde just på Fråga Olle att aprikos och kanel skall vara två mycket bra födor att äta för att bättra på smaken på sperman. Skall tydligen förvandla sperman till något ambrosiaartat. Om det gör det drar vi lott om men om nu så är fallet ligger B&B väldigt bra till med tanke på att vi både har ätit aprikos och kanel på våran gröt den sista tiden. Grattis alla lyckliga!


Sedan har jag ett erkännande som jag inte är så stolt över. Jag brände några korvar för några dagar sedan. Det är inte det som är pinigt. Det är det faktum att jag stod och spännde och flexade mig i spegeln tills brandvarnaren tjöt över de brända korvarna.  Why? är man självgod så är man och det är alltid kul att se resultat.

Sist men inte minst: Kom ihåg att fula människor kan vara vackra på insidan. Tål att tänkas på.

image295
Så glad blev Bengtsson när han kunde se igen!

image296
Och nu när graderna börjar krypa neråt. Vad passar bättre än lite nostalgijulkort. Detta är min brors + 2 vänners julkort från föregående år. Ett mästerverk!


Najty najt!

"Fly mig en wobbler, Holger"

image294
utsedd till en av de 10 fulaste elektroniska prylarna någonsin.


Fly mig en wobbler, Holger
(S. Rubin)

Sjön låg så blank som aluminium
Sonja satt förut och log
Snurran den puttra och rörde upp skum
- Titta en gädda, den slog!
Jag satt i aktern och hon satt i för´n
Som kuttersmyckena ska
Efter en stund tog hon fram ur ett hörn
Ankare, kätting och sa:

- Här är en vik, den ser ut att va bra
Här kan vi säkert få hugg du och jag!
Då gav jag `na spö och en spinnare men
Det dög inte alls åt min vän

Hon ropa:
Fly mej en wobbler, Holger!
Fly mej en wobbler!
Ge mej den där långa blanka med drag av en mört
Fly mej en wobbler, Holger!
Fly mej en wobbler!
Öppna din dosa, ta fram den idag
Holger, ta hit den för nu vill jag ha den på stört

- Men Sonja, det vet du väl i alla fall
Nog känner du till att jag
Endast i enstaka undantagsfall
Fiskar med dylika drag

Många dom menar att wobblers är bra
Men jag betar hellre med sked
Klumpiga drag, det är inget att ha
Så därför tog jag inga med

Då såg jag hur Sonja ilsknade till
Hon reste sig i ekan, hon blev alldeles vild
Hon ropade till mej: - Nu håller du mun
Nu håller du käften en stund

Du fattar ingenting, du har ingen fantasi!
Du ger mej inte det som jag är förtjust i!
Måste varje litet ord läggas på din läpp?
Hur kan någon va så in i vassen knäpp?
Hörru, när ska du börja håva in?
Hur ska jag få dej i spinn?
Varför är du så slö
Varför är du så slapp?
Kors i Jösse namn vilket bottennapp!
Vilket bottennapp!

Fly mej en wobbler, Holger!
Fly mej en wobbler!
Ge mej den där långa blanka med drag av en sill
Fly mej en wobbler, Holger!
Fly mej en wobbler!
Känner du inte när du har fått napp?
Är det så svårt att förstå, Holger, att jag vill!


Vars e Bengtsson?

Fan har inget vettigt att säga, men fallet blir bara längre och längre, ljuset väntar dock i vintermörkrets Januari då Sydostasien hägrar!! Nu är det bara till att snåla lite med gröt och nudlar var dag så ska det nog gå. Men idag blev det faktiskt lyxmiddag, blodpudding och scrambled eggs stog på menyn och en härlig sallad där till. Gött götti gött gött!! Eller va sa dem där cp-bröderna i bregott reklamen? Var det bregott? Fast det var  gott inte gött va? Spelar det någon roll? Alla dessa frågor jag blir galen!!

image291
Varför lägger jag upp en sådan bild? Jag lovar det blir bättre om ni fortsätter läsa!

Hänt något annat kul då? NÄ, Vårt bandylag MIBK torska med 5-20 i lördags. Rekord undrar ni? Nej nej kära vänner första säsongen förlorade vi med 23-3, stort va? Det var sorligt och märkligt men inte så konstigt Björkman & Bengtsson var ju inte med! Tror den gode Bengtsson inte riktigt återhämtat sig från den sinnessjuka kryssningen med jobbgänget från "Trädgårn" i helgen. Stackarn men han repar sig nog och jag vet att han har en underbar blogg i huvudet som skulle kunna ha rubriken "märkliga nakna män". Håll ögonen öppna för den vill ni inte missa! Själv är jag ju bara skadad, vet att ni är chockade "mr unbreakable" gick sönder. Eller som Uda sa "trodde du va som Claire i Heroes". Sorry Uda men det verkar inte så......

image292
Snart sitter jag där igen dock utan Uda som är lite besviken på min skada.

Kollar på den underbara filmen Falling down, som förövrigt får 4 tjockisar. Men man undrar ju bara när det ska hända en själv? Hoppas inte någon av oss hinner spåra så mycket innan vi drar! Men visst vore det soft att bara löpa lite amok och leka lite "GTA" på gatan. Hmm ingen vidare timing där va? Nä hoppas mupp-ungdomarna går tillbaks till att spela bandy på ute på gatan istället för att slå sönder varandra. På tal om bandy dags för en match i vinter bröder?
image287
Falling down med sina 4-tjockBjörk


Innelistan

1.Kent från sommarlovsprogrammet "Tippen"

Sjukt underskattad och bortglömd i skuggan av Lasse och Morgan, även Mats "Uda" Olsson favorit.

http://www.youtube.com/watch?v=rmzN0SUpsJY Kent är mannen i gungstolen måste kollas in av alla!!



2. "Svenne Rubins".

Underbart band med hittar som "Folköl och dunka dunka", "Långa bollar på Bengt" och "En gammal Amazon". Men även skapare av mindre kända hits som "I skenet av en overhead projektor" och "Bjud aldrig Berit på böckling". Mina (Björkmans) första och största idoler någonsin.

http://www.svennerubins.nu/

image288


3.B&B

Är ju alltid en tokhet blogg trotts en dålig aktivitet, men det är ju lite av charmen numera man vet aldrig när eller om vad det ska bloggas.

http://bjorkmanbengtsson.blogg.se/ kolla in denna blogg! Senaste inlägget var mycket underhållande men Björkman verkade var lite trött


B&B alltid på topp, eller?


4. MIBK

"Mälarö innebandyklubb" kommer alltid vara inne men aldrig i tid. Ändå älskar vi vårt lag och det är inte alla som får vara med om att släppa in 20 mål i sin karriär! Vi har gjort det 2 gånger!!

http://www.malaroibk.com/ sidan borde va uppe inom kort.

image290
MIBKS Coach "Iggan" en underbar man som styr ett underbart lag. Kommer alltid vara med i min första femman!


Herta min gode tvilling "är modet" uppe i Sundsvall iaf enligt honom själv. Något säger mig att han har en kompis som är lika radikal som Stalin och att  valpen heter Linus....


(Om Herta är den gode brodern är jag då den onde? Vissa människor verkade inte tycka att det var helt moraliskt att leka mongo med ett Downsyndrom-smile och kryckor i tunnelbanan i fredags. Är jag ond? Men kul var det eller vad säger du Bengtsson?)

image293
ond?


Nä nu måste jag ju sova igen......får inte riktigt den sömn jag behöver tur att man kan vila på jobbet.

Hepåre!!

men varför..

Har igentligen inget vettigt att komma med, bara undrar varför man aldrig får va lite glad? Just när träningen börjat ge resultat och man börjar känna sig som en människa igen så går jag och pajjar knät. Ta det lugnt  2-3 veckor för att sedan se hur det känns, vilket jävla mög! orkar inte!! Men va fan man får väl sitta och pumpa biceps...får se upp bara att jag itne hamnar i tjockisträsket igen!!

image281
göttans


image282
som tallvid hade sagt

image283
men va säger Foxen?


Ja det va ju ett tag sen jag la upp bilder på mina kära vänner så vi tar väl en bild till........

image285
Foxen och Fredirk lämna cykeln hemma och tog bussen till stan.....

Också dagens nostalgitripp till 2002 elr så....

image286
ja där ser man.....tyvärr sista bilden från den underbara festen

men det finns nog mer godbitar i arkivet


Dagens citat

"Ska han ha för våra pengar"
(Gammal goding, (jag)Björkman 10år vill inte att kompisen ska få en cola i alla fall inte för "våra" pengar)

Nej nu ska snart gnaget spela sig till en Uefa-cup plats, tur att jag inte är där och kollar! Med min otur på plats skulle vi torska men med mig i soffan blir det 2-0 vinst!

nu lite nudlar och gnaget ha en förträffligt bra kväll!


död....nä vi ville bara va före Schulman

Som ni märker har Bjrökman & Bengtsson en märklig inverkan på folk och hela detta universum. (Inte minst på jobbet iaf enligt en viss chef) Bara några dagar efter att B&B-bloggen "dog" valde Sveriges mest populäre bloggare Alex Schulman att lägga ned sin egen blogg. Han kom med en jävligt löjlig ursäkt när det igentligen var för att hans största inspirationskälla B&B-blogg var borta. Men efter att vi nu har återupplivat bloggen kommer den gode Schulman göra likadant, tro mig....detta kommer va det ultimata beviset på B&B märkliga kraft......


image275
det är över nu.......men du är snart tillbaks, eller?


Sen beror det här uppehållet mest på att man är så trött efter jobbet och all träning som faktiskt sker just nu. Gäller bara att inte dricka 300 öl per helg så ska det nog ge riktigt bra resultat till resan som nu är pejjad och klar. 23 jan bär det av, sen kommer det bloggas friskt rån Asien, det ni!!



Men nu ska man väl spy lite galla på jobbet också, vad vore bloggen utan det? Nä räcker väl med att slutfatta det hela med att säga att vi är 2000-talets slavar!

image280
Blev ni inte upphetsade av den förra handduksbilden så kanske ni går igång på den här?
Där jag spyr  lite riktigt galla! Året är väl 2002 elr så, lyckligt ovetande om vilket jobb som väntade....



och nu helt från ämnet
 

Kan ni det här då? På tal om märkliga krafter.


1."Going somewhere, Solo?"
1.Jabba the hutt

2.Greedo

3.Lando Calrissian

4. Darth Vader



2. "The Jedi are extinct. Their fire has gone out of the universe. You, my friend, are all that remains of their religion."

1.Emperor Palpatine

2.General Madine

3.Darth Maul

4.Governor Tarkin



3. "I find your lack of faith disturbing"

1.Yoda

2. Emperor Palpatine

3. Darth Vader

4. General Grievous



4. "That's no moon. It's a space station"

1.Obi-Wan Kenobi2. Han Solo

3. Luke Skywalker4. C-3PO



5. "Bargain rather than fight? He's no Jedi."

1. Jabba The Hutt
2.Bib Fortuna

3. Watto
4. Boba Fett


image276image277image278image279
dem är ju så fina!!


Nä slut på nörd-quiz nu, mem Star Wars är ju för bra!! Om man skulle skita i bäsren i helgen och klämma ett Star Wars-maraton......jiiiihuuuu.......fan ska ju jobba om 6timmar sen väntar två härliga korpmatcher imorgon!!

7-manna grus är för härligt!!



Nu förväntar jag mig att Bengtsson också ger lite blod till den en gång så döende bloggen........



"May the force be whit you"






 


RSS 2.0