vaken man

Vaken man, trodde Idol skulle avgöras idag. Slog just på tv4 och insåg  snabbt min miss. Skitsamma det blir ändå som jag sagt!


image356
Fan vilken charmig bild.  Så trött var jag i lördags och nu?


Tips 2
Måndag kl 20.00 tv4 Carolas resa mot Gud....nej förlåt jul men jag.

Nykter i kväll..men knappast för alltid

Hittade ett kvitto till idag från kryssningen på 500! Alltså uppe i 1900, gött!! Nu är det bara börja sälja all skit man dragit hem, Elsa var här direkt. Bra jobb bror!
 
Kvittot:
1*smirnoff ice can 6-pack
1*polkakäppar 12-pack
1*bacardi razz 100 cl
1*sprite 12pack
1*saku orginal case
kl 23:15 23/11 '


Minns inte ett skit av denna inhandling men kollade kontot och det stämde. Man är ju bara för härlig, kramade mig själv på facebook. Kändes genast bättre men lite ensamt kanske.....


Bengan är och jobbar...snyft


Lite Idol-2007 nu:
Först och främst är ingen av finalisterna värdiga vinnare men så brukar det ju vara. Givetvis är  rösterna manipulerade av tv4 och skivbolagen för att få fram fler artister och sälja mer skivor och en massa annan skit .  Den som kommer tvåa eller trea  är ju oftast bäst, fyran brukar ju inte vara dum heller. Sämst vinner alltså! (Ungefär som på en kryssning där fullast vinner, jag!)
 
Vinnaren i dag blir  Andreas! Daniel som kom  trea borde ju vunnit och kommer slå i alla fall. Picasso och den hesa bruden (vad hon nu heter), kommer ju med av bara farten som "Idol-Marie" osv...

Sen vet man ju att Bert plockar upp "resterna" + ettan och skickar in dom i den annars så underbara Schlagersvängen. 

Nä Andreas och hans polska bärplockare till fru kan dra till Skara och börja köra "dansbands" direkt!! 



Ett sista tips  

Clone A Willy
"Klona ditt favoritorgan! Först gör du en avgjutning i formmassan. Häll därefter gummiblandningen i formen och fäst vibratorn. Låt stelna i 24 h och du har en perfekt avgjutning där vare kurva och åder på originalet finns med. Klonen ger oändligt många möjligheter: Du kan ge kroppslig njutning åt alla som åtrår dig, utan att du själv behöver kopulera likt en avelstjur. Kanske din partner inte har uthålligheten som önskas? När det verkliga exemplaret gjort sitt är det bara att låta kopian ta över. Och är du möjligtvis ovanligt välutrustad, eller kanske en åldrande alfahanne och framgångsrik författare/journalist/programledare med särskilt intresse för jakt, kan du göra dussintals avgjutningar för att sälja dyrt på eBay! Har du inte överskattat din egen dragningskraft och perfektion lär du bli rik som ett troll.
Pris: 299 kr "
  Sägs omdet Mr Fashion?


Ett citat från gymmet "jag är så stark att jag inte kan träna vissa muskelgrupper". Och detta sades ju såklart på finlandssvenska. Just det vår vän ,"det luktar siit", från gymmet har gjort det igen!


Nu ska det tryckas nudlar och en Koff. Ja en blir man väl inte onykter på?

image355
kan jag träna den här muskelgruppen  mer?

Slog på tv:n nu


Vem är Pirjo?

Nu kan man nå mig igen på mobilen om nu någon skulle vilja det. Har min fina 150krs-Thailandsmobil i någon eller några veckor, beror på hur lång tid reparationen tar. Butiksbiträdet undra vad som hänt med mobilen eftersom den stänger av sig i tid och otid. Ja inte vet jag är bara otursförföljd. Hon var i alla fall mkt förbryllad för mobiler har inte sådana fel längre. Men det har tydligen min. Nu får jag gå runt med min lilla blåa Motorola som inte går att skriva å,ä och ö med. Grymt! 


Men jag vet ju varför. Jag är ju som jag tidigare konstaterat otursförföljd. När vi (fox,hert,uda och jag) var i Laos fick vi ju en otursförbannelse av en mystisk gammal tiggare som vi ignorerade. Vi var ju tvungna att dricka minst  en "Beer Lao" till! Jaja så var det och förbannelsen verkar ha stannat hos mig. Nu måste nog jag och sjuk-bengan åka tillbaks och häva otursförbannelsen.


Fylletoppen  


1. "Det är min tunnelbana! Att man inte ens kan få sova på sin egen tunnelbana! Tunnelbanan heter ju för fan Pirjo"  Den är min!! : Citat Björkman på väg hem från sista anhalten Skeppsbar efter 36h ihärdigt supande. Allt sägs även på finnlandsvenska. 


2. Stefan: finns alltid med i toppen på listan och filmen kommer snart.


3. Rosa converse : Så länge du har dessa skor på fötterna kan du haila hur mkt du vill. För man är ju "dum i huvudet om man inte förstår att det är på skoj".



Fyllebotten


1. Att handla aspackad i taxe-freen: farväl reskassan 

2. Att man börjar tänka på finlandssvenska när man pratat på det viset i över ett dygn: Satans Pirjo!

3. Att man ska behöva må så här dåligt i flera dygn: Aldrig mer sprit? 

4. Att man försöker lura sig själv att aldrig mer dricka sprit: det är ju kul

5. Att sova vid Jimmy Lundells fötter: Är det Jimmy som är Pirjo? 
 
Bildstunden!
image345image346
image347image348
image349image350
image351image352
image353image354


Kryssning var det där + lille Uda på lördagen.

Nog nu man kan ju tro att allt vi gör är att krökar.......

Köp din Hype-tröja idag, kolla in www.hypeisall.com ,  www.mattin.se och kolla in www.mrfashion.blogg.se 

hej hej!!


Trasig

Hej två trasiga män har nu uthärdat en helg i dimman och man undrar ju varför man utsätter sig för sån skit som kryssningar egentligen är? Menar mobilen trasig, kameran trasig, levern trasig, hjärnan trasig och man hatar bara sig själv. Men visst var det väl lite kul för stunden men helt klart inte värt det. Jag ska akta mig för kryssningar och sprit framöver, speciellt Virru valge (4cl 18kr). Och varför i helvete får man gå handla på taxe-freen full? Måste ju finnas lagar mot det! Nu blir det nudlar och gröt resten av denna månad också. Jaja, skitsamma bara bryta ihop och komma igen som vanligt.
 
Bengtsson ligger dödssjuk i soffan och kollar på Jarhead, han mår inte bra men nu knaprar han lite mirakelpiller. Han är väl på benen i slutet av veckan. Jarhead annars en hlet okej rulle som får 3,5 TJB*

Fan jag har inget att blogga om förutom att kryssningar och sprit främst Virru valge får en överkryssad tjockbjörk! (I alla fall just nu!)
 
Så förbannat trött och städa måste man också! Nä skiter i det här nu kanske har något att skriva om senare.


 Men lite bilder kan ni ju få.


image338image339
image340
Köp din egen hype-tröja idag!!
image341
image342
image343
Vem skulle inte vilja ha dessa gossar som brevbärare?

image344
och vem skulle inte vilja ha dessa underbara herrar som chefer?!


Det var ju en ganska go kryssning när man tänker efter, synda att man inte minns allt bara!


 Hej på er!


*TJB= tjockbjörk


"Häftigt! Svenska Sandra och norska Tanya tagna som aldrig förr!" / Svenska Hustler

image336
Heja Sverige friskt humör det är det som susen gör Sverige! Sverige! Sverige!! Tänk er Uda skandera detta med klassisk "50-talsröst"!


Sandras första dubbelmacka!

"Blonda Skandinaver står högt i kurs i sydligare  länder. Det blir Tanya och Sandra snabbt varse om när de besöker Spanien. Både killar och tjejer tar till vilka knep som hels för att få dem i säng. Men ansträngningen  är egentligen helt onödig- Tanya och Sandra har ju åkt dit för en så skööön semester som möjligt!" 


Om ändå den person som skrivit texten till den här "vuxenfilm" ville gästblogga på vår blogg! Det skulle vara drömmen och en skön avlastning nu när både jag och Bengtsson är lite slöa eller rättare sagt helt trasiga från vårt krävande och meningslösa arbete. I onsdags var B&B (sammanlagd tid)  på jobbet från 5:00-20:30. Vackert va?


Har tre ställen man kan hitta mig på just nu jobbet, gymmet och framför tv/datorn. Ett underbart liv!
 
Nu ska jag inte va så bitter drar ju förhoppningsvis om två månader, så all övertid är välkommen till reskassan. Bara mitt knä nu inte är allt för pajj, får svar på magnetröntgen imorn. Skadar mig ju aldrig! Fattar inte varför jag fortfarande har ont? Kanske vill jag vara allt för lik min idol, gud och hjälte Johan Mjällby (knäskadan förstörde dennes lysande karriären och comeback i AIK).

Vad har hänt på senaste tiden då? Bengtsson bloggvägrar fortfarande ingen vet varför? Förmodligen bara väldigt trött man. Annars har det väl inte hänt något speciellt därför blir bloggen rätt lidande också. Men givetvis finns det ju alltid härliga fyllor att blogga om men det här är ingen alkisblogg...längre! Förfesternas näste är dock fortfarande här i Ulvsunda! Tack kära grannar för att ni stannar kvar.


Annars är jag bara väldigt mätt jag ger dagens middag 5-tjockbjörk, ni får ingen bild för den har ni väl kvar i huvudet för alltid?

Vad gav helgen då? Fredagen gav en suverän, i viss mån avklädd, förfest på cmc 112 och utgång på Debaser såklart. Ett extra stort tack till syskonen Sagborn och vår härliga kollega Jossan som drar till Australien nu. Gött att du lämnar harvet här hemma, tråkigt för oss kollegor bara. Men vi ses väl i Asien? 

image337
I like!

Lördagen gav mest sömn, sägs om att gå upp vid 14:00 och somna runt 23:00. Just det, varken jag eller Bengtsson orkade sega oss genom hela den förbannade landskampen i lördags! Kan vara det sämsta på länge, men även en väldigt väntad matchbild. Framförallt när man spelar med "Sidles-Danne" och den klena lilla flickan Rosenberg, fruktansvärt dåliga och tafatta spelare. Nu kan man ju inte bara skylla förlusten på 2 spelare, hela laget var ju 0-0 inställda med det kändes väl aldrig som dom trodde på poäng? Varför har vi världens långsammaste centrala mittfält. Varken Sidleds-Danne, Taco-Anders eller K(m)ongo-Kim kan ju springa!


Men Lars-Roland laguttagningen? Allbäck är fortfarande en väldigt underskattad forward som förtjänar en plats när Elmander är borta. "Sidleds-Danne" är ju bara med för att bror Patrik har en hållhake på Lars, känns rätt givet! Och Rosenberg är bara för dålig helt enkelt. Tyvärr har ju min underbara karriär fått ett avbräck nu, men hade Lars-Roland varit och scoutat på CityMails årliga fotbollsturnering så hade han sätt nr 5 "Flash" i CMC 112 göra 100baljor* och glänsa. Ja jag är så här självgod (ibland) jag lovar!


Fyra spelare jag saknar i blågult: Mjällby, Lucic, Schwartz och Ingesson!   


 



Dagens modetips Elsa och Kalles tröjor, köp nu!

image330


image331
Dagens Uda-Stene.


Kl är 01.30 och jag hörde just från tvn..."kanske det som behövdes en rejäl pungspark"


God Natt!


*Nästan allt som står i bloggen är sant.


RSS 2.0