Blogg-semestern är över

Ni kära läsare kräver tydligen blogginlägg på inlägg på inlägg. Så det är väl bara att köra igång igen då. Om det nu går dvs. Min dator är nämligen halvt död, mitt i skärmen är det nämligen en svart upp och nedvänd hajfena + en massa buggränder. Inte lätt att göra något då, framför allt inte blogga! Det här har drabbat mitt datoranvändande på många sätt och inte bara bloggmässigt även facebook, aftonbladet och alla andra geniala hemsidor som får en att fastna framför datorn har fått vila. Tur att man har runt 100 tv-kanaler!!


Men jag ska göra mitt bästa för att hålla liv i denna något svältande blogg. Får se om Jeppe hjälper till?
databugg
Min skärm ser ut så här. Vet MVG i bild!


Annars präglas den här månaden mest av fattigdom och fortumräkningar. "Smaskens till sista slicken...''


FIck till och med en påminnelse om gasräkningen...hmm men vart var den första räkningen brevbäraren? Vissa  har det andra inte, Därför var min comeback på CMC 111 inte helt ologisk.





   


Stor dag på bredäng

I dag kommer 3 bröder Björkman spela match på bredängs ip (eller vad den heter). Allsvenskan har bröderna Elm, korpen div 14 (tror jag) har bröderna Björkman. Stort!!



3 x Björkman = succé ??


Ja vad sa ministern?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article2620312.ab

hmm...

Björkman ser in i framtiden igen

Bara några dagar innan cyklonen drabbade Burma, sa jag "är det inte dags för en naturkatastrof snart". Och se vad som hände. Men nu har jag gjort det igen. Häromdagen skämtade jag om att dem skulle börja ta betalt per kilo för överviktiga. Det här har nu kommit upp på förslag i USA. Kanske har jag en framtida karriär som siare....

http://www.aftonbladet.se/resa/article2606788.ab

image529
För fet för ett flyg?


Björkman tipar EM grupp D
              
Spanien          7 poäng 
Sverige            5 poäng
Grekland         2poäng
Ryssland        1 poäng
 


God bless America

Nu när jag är "arbetsfri" har jag en del tid över för bloggen. Men nu måste jag nog ut i solen och jobba på brännan. Ville bara dela med mig av det amerikanska folkets kunskaper!!



http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Som Tangokungen Åke sa "pengar är viktigt här i livet"

För att citera Broder Tuck från Disney´s Robin Hood:
Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!!!
image550


Kanske man håller sig levande ett tag till då!

Premiärhelg på Trädgårn


Så var premiärhelgen på Trädgårn avklarad. Och vilken helg! Det bjöds på många guldkorn, allt från minneslucka till övernattning bredvid en fotbollsplan (stadshagenskonstgräs). Succé!


5-mannapremiären på Östermalm avklarades också i helgen och idag är det dags för ny fight. Även den premiären bjöd på några guldkorn. Carl Bildt var där och lekte med sina barn och hans livvakter passade på att kolla på vår rafflande engluggsmatch (två lag spel mot ett mål en målvakt). Stort måste jag säga stort!!

image549
Carl Bildt lekte på östermalm!


Den här veckan har jag inlett med att sitta inne och stirra på arbetsförmedlingens hemsida. Mkt mer än så har jag inte gjort för att skaffa ett jobb. Starkt!


Det gäller väl att släpa Balibakfyllan och komma in i matchen igen...


Men sammantaget så var helgen alltså en stor stark succé!


 


RSS 2.0