Ni skall ha tack!

Ett stort tack till alla alkoholglada själar som valde att tillbringa sin afton i crib Björkman/Bengtsson igår. Det var en alldeles underbar kväll/natt vilket jag tror grannarna håller med om. Singstaret gick på högvarv och spriten flödade (mestadels nedför i Björkmans strupe). De små förädiska flaskorna är icke mera så nu behöver ingen oroa sig för dem.

TP kom fram och de obligatoriska straffklunkarna dracks. Stort tack till Elsa som tog på sig TP-Gestaporollen som med järnhand styrde fördelningen av klunkar.

Många nya TPcitat kom till men vi saknade Kattas precisa förklaring på vad en flatus egentligen är.

"Heter man Billy Butt då är det inte så konstigt att man får slåss för att få knulla."

"Jag har redan en gul i mig, alltså jag vill ha en brun i min tårta"

Hoppas på många nya citat under morgondagen! Gott nytt år på er alla bloggälskare!

image413
image414
image415

sä mätt så mätt....

Har aldrig varit med om en segare och tråkigare dag  på jobbet. CityMail är understimulansens och tristessens mecka. Det funkar inte! Så oerhört nöjd med att det bara är några veckor kvar till solen och att man förhoppningsvis aldrig ska behöva komma tillbaks till det här ultimata harvet.  

Kött,kött mera kött!
 
image410

Mer kött åt folket eller till mig räcker bra...fast jag börjar bli bra svullen från julens alla läckerheter.


Måste jag passa på att hylla och tacka mina vänner Lindblad och Palm. Alltid göttans att dricka ett par kalla med er och livsfilosofera lite. Måste tacka Palmen för det fina gästbloggandet tackar tackar!! Men Palm nu när ni fått Rami till Bajen, behöver ni väl inte bli så sura och kassta in saker på planen hela tiden? Dumt! Håll nu ditt nyårslöfte så bjuder jag på bärs i sommar!




image411
Vad har har du på g Jeppe?


image412
Poooortugaaaal A lé!! 

Bara för att den är så fin....3 satans år sen, sommaren innan karriären postterrorist tog "fart". 


Nä nu ska jag fan sova och tokladda inför imorn,  samma samtalsämnen, skämt och all annan skit som återkommer dag efter dag....peppad!!


God forts


Groggen talar!

Ifrågasättning av dom 2 största hoten mot det svenska samhället är minimal. Att kids springer runt och slår på varandra innan fotbolls matcher är ett världsligt problem (citat: nils karlson pyssling). På 90-talet var det ny-nazzarna mot resten, på 80-talet var det punkarna mot resten (tror jag, är för ung för att veta). Det har helt enkelt alltid funnits en ungdoms kultur som inte varit hälsosam för samhället, MEN attt kvällpressen (aftonbladet/expressen) spyr ut den galla dom spyr är nästan ett värre brott! Jag tror dom flesta här vet vafan jag snackar om, för annars hade jag fördummat er lika mkt som ab/ex fördummade er. Dom tror helt enkelt inte att svenska folket har tillräkligt med intelegens för att ifrågasätta den skit som händer i samhället utan deras vinklade artiklar. Att NÅGON kastar in en plastmugg BREDVID en malmöspelare i en match mellan Bajen-Nordtyskarna skapar såndana hysteri bland svenska journalist kåren är tamej fan en skandal i sig! (!!!) Det jag vill säga med detta är att läs inte ab/ex om du inte har ett fruktansvärt kritiskt öga!!!

ps. jag är fruktansvärt alkohol påvärkad och det finns ingen vett mer än att hata ab/ex. Men skit i ab/ex för dom är svin, aja nu ska jag svina vidare!

/Hare Björken, din eviga slapptask mlap!!
 

Du skall icke stjäla!

Här kommer en mindre rolig julanekdot.

Hela händelsen utspelar sig på systembolaget vid Fridhemsplan. Glada i hågen går jag och Björkman in i alkoholens högborg nummer ett! Lyckliga och upprymda som små pojkar som precis har fått känna på ett par kvinnobröst skuttar vi fram till glögghyllan och stoppar flaska på flaska i den redan överfyllda korgen. Inga bekymmer existerar och det största problemet som bollas mellan oss är hur vi i hela friden skall kunna dricka upp allt innan avresan till Thailand. Men eftersom vi gillar att skjuta saker och ting framför oss enas vi ganska snabbt om att det löser sig.

Nu till det tråkiga. Jag lastar upp alla flaskor på rullbandet och expediten blippar för fullt diverse öl och glögg. Upprymd som jag är kastar jag fram legitimationen och hänvisar till en skylt som är uppsatt bredvid kassan om att unga personer kommer att legitimationskollas. Inga problem här heller. Drar mitt kort och betalar kalaset.

När jag sedan skall börja att stoppa ner mina varor i påsarna tätnar oron. Jag lade märke till en dam (läs: kärring) som betett sig konstigt kring mina varor. Men eftersom hon handlat före mig och stod där med sina egna påsar anade jag inga ugglor i mossen. Tänk så fel jag hade. Det visade sig att kvinnan hade stulit mitt livselexir! MIN GLÖGG! När jag väl samlat alla tankar och den värsta chocken hade lagt sig var det för sent. Såg bara damen (läs: glöggmarodören) ila ut genom dörrarna och försvinna i folkhavet ute på gatan.

Jävla fitta, tänkte jag för mig själv. För sådana ord tar jag ej i min mun.

Hon stal med andra ord min glögg. När jag nu skriver om det kommer alla känslor tillbaka och jag kommer nog aldrig att komma över detta. Damen (läs: möget) hade inte bara stulit min glögg. Hon hade gjort det i juletider. Jul är faen inte tid för stöld!

Ät en pepparkaka, bli snäll och lämna tillbaka min glögg jävla klimakteriesubba!

Ikväll blir det Debaser och alldeles för mycket glögg!

God Jul och god fortsättning! Jag har även klippt mig och jag gillar't!



Ny frilla och nya julkalsonger!

Dags för en muckeluring

När vi ändå är så här härligt julbögiga är det väl lika bra och forsätta på den linjen....

Årets bästa "julrim"
image405
Tack bror det var fint, elr?


Årets bästa sällskapsspel
image406
Sjukt kul!


Årets bästa skiva och julklapp
image407
Vem skulle inte köpa vingar för pengarna?


Nä snart dags för en muckeluring och en glögg kan man kanske behöva!

image408
Muckeluring


God Jul!

God Jul önskar Björkman/Bengtsson!
image403
Hemma hos oss finns det bara hårda paket...

Uppesittarkväll

Björkman&Bengtsson presenterar

Inter      - Milan            15:00
Blackburn  - Chelsea     17:10 
Barcelona  - R Madrid    19:00

också lite glögg, bärs och pepparkakor på det...
 
kan inte bli mkt bättre!!

Vad gör Stefan idag?

Då sommaren 07

Hej! Stefan är en personlighet som oftast dyker upp på t-banan på vägen hem efter en ordentlig festkväll med grabbarna. Stefan är en helt vanlig kille i 20-års åldern. Det som skilljer Stefan från oss andra är att han "lider" eller snarare njuter av "Down-Syndrom". Stefan är go, glad och han kan knyta skorna själv!


image399


Idag julen 07

Stefan är numera en flintskallig man i 30 års åldern som bosatt sig i Göterborg. Han kallar sig själv Teddy och spelar Fotboll i Häcken! Stefan eller Teddy har en framgångsrik karriär bakom sig och kan jämföras med hockeyns Kenny Jönsson, världens bästa back som spelar i världens sämsta lag!

image401
Teddy eller Stefan va ska han kallas?


Detta är resultatet av en bloggande man med lite för mkt glögg i sig.....

image402

Det gick överstyr även inne i mikron


Andra bra saker att mikra

1. Rå varmkorv
2. Lussebullar
3. Chokladbit på kex
 
Mera glögg eller "Mera kött" som Kronprinssesan brukar säga när kungafamlijen maler eget i tv!

Julvört, slutet är nära och vart ska Isaksson?

Allt jag (Nicke B) har att säga idag är att människohandel är förkastligt!!

image398
Ett nej är ett nej! Tomten vill inte sälja stjärt!!


God natt


Grattis!

Grattis till körkortet Jaken!

image397

Regler är till för att följas.

Elsas regler för en lyckad Spybar-kväll:

image394
image395
image396

Utan dessa små men enkla regler blir den genomsnittliga Spyankvällen med all säkerhet riktigt dålig.


Nu vet jag och i fortsättningen skall jag följa dessa tre budord slaviskt.

Du skall få cash Elsish. Puss! Sumpankväll snart? Gäller även dessa regler på Garbos?

Jag blev våldtagen...

En helg av fördärv och elände har åter igen fortlöpt. Lika glad är jag för det men gladast är nog Spy Bar. För uppenbarligen har jag spenderat lite över tusen kronor på detta ack så ofashionabla uteställe. Spy Bar försöker verkligen med krampaktighet befästa sin plats som körsbär på gräddberget av fina uteställen i Stockholm. Men det är ni inte! Var var alla snygga damer och män? Varför bara en ynka herrtoa? Vad an dessa överpriser? Ni är inte "all that" längre. Champagneskakarna och högerhyndorna har flytt fältet och kvar står vi. Emokidsen och alla damer som har lånat sin farmors kjol. Men det roligaste av allt är att vi går dit. Låter oss hånas av inpekaren som endast är en tvärhand hög iklädd björnfitta på huvudet. Vi står där och skälver av kissnödighet i kön till toaletten och vi betalar och ler åt dessa överpriser. Varför? Är det för att vi (jag men även DU Elsa) tror oss ha kört ut högerpacket ur lokalerna och vill befästa vår plats vi går dit varje helg? Det roligaste av allt är att vilken Svensson som helst förvandlas till storfräsaren Albert när vi skrider in i lokalen. Är det i euforin över att få se dessa så omskrivna rum med sina egna ögon som man förlorar allt vad rim och reson heter? Här har ju celibriteter som Robinsson-Robban haft samlag med diverse groggluder, Joakim Hillson har gråtit som ett barn för att han har ertappats med narkotika och sist men inte minst så är det öppet till fem. Två extra timmar av dekadens och ihärdigt användande av sina kreditkort.

Jag erkänner att jag gick i fällan. Spy Bar var större än mig. Jag blev uppäten. Jag försökte streta mot men jag blev våldtagen.

Måste dock erkänna att det var en ytterst trevlig kväll med ytterst trevligt sällskap. Lite segt att vakna upp på en soffa på söder efter 1.5 timmes sömn med en rumpa som huvudkudde (ack så fin rumpa dock) med vetskapen om att man resterande tid av dagen skall ägna sig åt att agera flytthjälp. 3 trappor utan hiss... Men det gick bra och afterflyttölen har aldrig smakat så bra. Tack Neil och hoppas din nya lägenhet skall komma till belåtelse.

image391
Papi Rapi är nu stolt ägare av en 4:a på Infanterigatan i Solna.

Najty najt!

image392
Cash is king på "Spyan".

image393
Björkman! Snart är detta vår vardag. Nedräkningen har börjat!


PS. Mr Fashion boka 11-12 Januari. Då styr kosan norrut. Då skall sådant som endast sker utanför Babasonic återupplevas. Du vet vad jag talar om ;) . Björkman gjorde det samma på mig under kryssningen. Så nu kan man bocka av tvillingar också... DS.

Öl och choklad


Helgen slutade som den börja med öl, choklad och blogg. Gott, gott, gott!! Men inte så bra för magen som ska jobbas bort innan stränderna. Kollar just nu på NHL med två slitna flyttgubbar (Bengtsson och Malm) och koffen (ölsort) var ju kall och drickbar idag med. Annars har ju Ica visat att det går att använda utgångna varor. Nu är det väl ingen risk att ölen skulle nå bäst före här hemma. Har även lyckats sälja några flak och som tur var stannar dom inom familjen. Tack bröder! Har Herta betalat?


image386

200g har flyttats pga stöld!! Det sker tydligen organiserad brottslighet på  ICA-Brommaplan. ÖL och choklad!!



Vill hylla mina tappra hjältar i MIBK som spelade en hel bandymatch utan att ett enda  byte och det trotts tveksam kondis. Tyvärr blev det  torsk 17-7. Hoppas julborden lugnat ned sig till nästa match! Vill även säga förlåt till Mats "Uda" Olsson som nu kan fått ryktet som Stockholms sämsta spelare i stan sämsta lag. Hoppas det bara nådde fram till Ekerös 97:or. Dom undra ju vem som va sämst och jag hade bara min lilla Mats i huvudet som vanligt. FÖRLÅT! Du är ju bäst!



image384image385
Underbara MIBK!!

Lördagen bjöd annars på en date med chipspåsen och en liten kall till det. Gäller ju att ladda när man ska jobba med  namnen Vakkila. Stor man och personlighet! Hoppas man får se honom på fredag.
image390
Stor man!

Nu har jag fixat en hyresgäst  efter över 100 mail så fick jag ett samtal från en 22 årig förskollärarinna från Gävle. Välkommen till Sthlm ta väl hand om B&Bs hem!


Bengtsson då? Han sover och inatt blir det tre brevbärare under samma tak. Kan det sluta väl? En Björk en Malm och en Bengtsson, det ni flickor!!

image389
Under samma tak! inatt e jag din...


Vill även tacka "Jaken" som var den enda på denna jord som kom i håg min namnsdag och  Finlands självständighetsdag den 6 dec.  Tack och lycka till med "kortet" min vän!


image387

Visa namn / NiklasAvdelningar ------ Namnlistor Om namnarkivet Sök namn Sök namnsdag Topplistor
 
Manliga bärare
Antal: 29341
Av barnen födda år 2002 var det 221 stycken pojkar som fick namnet och av dessa fick 82 det som tilltalsnamn.
Länsstatistik 2002
Länsstatistik 2001

Kvinnliga bärare
Antal: 1
Det var ingen flicka som föddes år 2002 som fick detta namn.

Info
En kortform av Nikolaus som betyder seger och folk. Niklas har även använts som en förnämare variant av Nils.

Namnsdag
6 December


Som vanligt nattbloggar jag vlket gör mig lite trött och det är jobb om 6h. 


Sov sött  mina damer och herrar!

Nu kan du få uppleva B&B crib i 6mån...långt, långt, otroligt meninglöst och mögigt blogginlägg om bla fisken sten!

Kvällen bjöd på Idolfinal (spelar nog ingen roll vem som vann båda kommer bli rika), tre Koff och en Mintkrokant 100g och en lägenhetsannons.  


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.blocket.se/
"Välplanerad 2,5a i Bromma/Ulvsunda, mellan Brommaplan och Solna, uthyres ett halvår.


Utmärkt att dela med vän eller partner. Köket går att dela vilket gör att man får två sovrum och litet kök eller ett kök med köksrum + vardagsrum. 

 Delvis möblerad eller tom efter överenskommelse.


Lugnt område med pizzeria och mataffär inom gångavstånd.


Nära till pendel och t-banans gröna och blåa linjer. Fem minuter till Brommaplan och tio minuter till Solna och Sundbyberg med buss. Busshållplatsen ligger precis utanför.


Tv: Com hem tv-large,Canal+,Säsongskortet,Viasat Sport 1-3, bredbandmedium och el ingår i hyran, 6500.


Deposition en månadshyra.


Är du/ni intresserade maila mig [email protected]"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ons,tors bjöd på städning och rent blev det. VI har till och med köpt en mopp! Vår underbara granne "Norrlands-Johan" var över 40 min och fick sig en kall. Han var väldigt imponerad av hur rent det var och hur nyktra vi kan vara. Han ska på fest hos "Boxer-Robban" (hej det är Robert från Boxer) imorn. Stort!! Han är homosexuell så  det blir alltså "Bög-Boxer-Robban" inte illa va!? Jaja nu vet ni det också, man lär sig alltid något på denna blogg! 
  

Mattin varför ringde du inte? Vi kunde ätit massa kakor och druckit öl hos dig! Men det kommer väl fler chanser?


"Finns det något kvar?" Nu mera ett nästan klassiskt tjockiscitat av Björkman.



Dagens Guld...

Ica och deras kötthantering. Det roligaste var att alla på köttavdelningen var kraftigt överviktiga. Dom gamla paketen ompackas och dom färska äts på plats. Köttet som tappas på golvet märks med "nötfärs med extra mkt protein" är säljs 10kr dyrare  



Silver..

McDonalds B-plan. Världens långsammaste snabbmatsrestaurang! Säljer nu även 5köttbullar för 10 kr! Säkert av Icas färskaste kött också!

Brons.
Till mig själv idag. Har verkligen inget att blogga om och skulle behöva sova. Natten torsdag-fredag bjöd bara på 4h sömn. Satans Iggan,Fifa 08 och hans PS3!! Men jag och "lill-Igge" knäckte övriga världen med Aston Villa. 


Jag fortsätter mitt meningslösa bloggande...


"Kändisfisken Sten uppäten av sina fruar"  satans kvinnofolk ska då alltid ställa till det! Kolla bara på damfotbollen som tar tv-tid från annat viktigt som repriser av Jepordy! Alla höga går in!

image368image369
Sten-Fisk och Sten Frisk  två härliga figurer! Båda nu också döda. (Obs! Per Ragnar lever)


Dagens Nostalgitripp med ett vackert och slut!
Denna serie utmärkte sig med sitt brutala slut. Med sprängladdningar runt kroppen utförde pastorn Sten Frisk ett självmordsattentat mot idrottshallen och restaurangen Tre Kronor. De flesta av huvudkaraktärerna var samlade i lokalen när sprängladdningen utlöstes och det är därför omöjligt att återuppliva serien.[1]

Karaktärer vi minns från serien är bland annat Reine, Mimmi, Klimax, Bimbo, Taggen, Alva, Jojje, Abby, Sanna, Larry, Bengt Kassler, Leif, Lena, Pamela, Tanja, Kaj, Birgitta, Sten Frisk, Hugo samt Gunvor och Verner. Signaturmelodin skrevs av Lasse Holm.



Från denne man fick jag mitt smeknamn "Sten" och jag gick i åttan, hmm?


Någon som undrar vad Bengtsson gör? Sover såklart! Snart är han bara 2tum lång och 3gram smal, "Teskedsbengt" kan han kallas då. Snart kommer Gargamel och äter upp honom. Tur att han inte är blå och har en vit mössa på sig. Han snarkar så jävla högt att man nästan vill misshandla killen.


Vad pratar du om Sten? Gå och spräng en  församling istället! Vilket iof inte vore fel om Carola var dess andlige- ledare. Hata är ett starkt ord men Carola finns på listan...


Vem är snålast MrFashion eller Kamprad? Vet inte men en är Nazist! Sprit och öl jag inte bjöd, betala nu eller vet hut!


Vet att önskemål finns om gymbilder. Kanske kommer snart, just nu finns det noll nya bilder! Men en titt i arkivet
kan vi ju ta!

image370
Lite hud iaf! Vissa har ju aldrig semester och jobb på söndag igen!
 
image371
Sjuk..sjuk..sjuk!! och lite nål?

image372
Japp det var förra nyår det! Vem bjuder till kalas i år?

image373
Holger i "Plötsligt i Vinslöv" får avsluta bloggen idag.

"En meters släpp.."

"Det är som med den här steken. Den brinner  men jag vet att det inte kommer hända något.....för jag vill,kommer och ska sätta den putten!"


Har ni inte sett filmen se den nu!


Nej nu ska Niklas,Nille,Flash,Sten,Stoney-man,Nils mm....sova
image374image377image378image379
image380image381


Kärt barn säger man va? Kanske ska vara mobbat barn istället? Döm själva av dessa underbara arkivbilder.


Fan måste sova! Hej och kram till mig själv på Facebook!!

Hej då.


Övertrassavgift 2007-11-24 95,00

Gång på gång upptäcker man nya härliga köp på kontot och det handlar fortfarande om kryssningen. Först idag upptäckte jag att jag "övertrassat" kontot med 300 kr vilket ger den underbara avgiften på 95kr. För 95kr hade jag nog nästan kunnat köpa mig ett flak öl till. Men det kanske inte behövdes? 5 öl kvar av flaket i lördags det gjorde vi bra Foxen!!


Men vad är meningen med att man kan "övertrassa"? Jag hade satt en gräns genom att föra över pengar så jag bara hade en viss summa på kontot. Bara för att inte spendera för mycket! Men vad händer? Dom satans giriga jävlarna nästan puttar mig (och jag ramlar) in i taxefreen full som bara en Björkman kan vara och låter mig handla polkagrisar, sherry (serry) och massa annan skit. Tack Viktor för att du inte tillät oss köpa godis fyllda mjukdjur, kanske hade vart dödsstöten att se 200 kr "kanin-med-godisinälvor" på kontot.

image367
Mannen bakom mig kallar sig MrFashion och är min tvillingbror. Han har en gång sagt att han är modet?! (Bilden har lika lite att göra med texten som en skådespelare i en "Bullenfilm" har att göra med brevet!)

Klart vi bloggar www,mattin.se och vi gör det för din skull! Även om Bengtsson mest sover, han börjar snart tyna bort i där i soffan. Rädda Bengan död eller levande! Nä så illa är det inte men han skulle nog behöva sig en sup.


Julpyntet är väldigt mycket vackrare utifrån!

image363
Va säger ni nu?


image364
och där har ni hela crib B&B...


Har försökt att göra en grovstädning i ett par dagar nu, går sådär. Började grymt i lördags med att spela "tetris" med lådorna i källaren. Sen fick jag ont i mitt knä och det har det bara gått åt helvete med städningen. Men jag tror att onsdag kan bli en bra städdag!



En sista uppmaning till folket på jobbet och gymmet nu. Toalettborstar är till för att användas!! Jag vill inte borsta bort era bajsflan för att ni inte orkar eller vet hur man gör. Såg "Robinson Robban" på gymmet här om dagen så jag antar att ni bara inte vet hur man gör. Men ta bort din egen siiit! (Finnlandssvenska är lätt underskattat men kan bli väldigt jobbigt när idioter som jag får en hang up på det!)
image365
Ta bort din egen "Mr Hankey"


"Aha du menar serry" -tack du finländska man som bjöd på den frasen i taxefreen!



Nä måste nog gå och göra lite knästyrkeövningar så jag kan springa på stranden i februari, som jag gjorde en gång i tiden.


image366
Vilket jävla steg! 2 månadet kvar sen flyr vi landet!


Någon som vill hyra en lägenhet? Säg till nu eller kolla blocket imorgon kväll då ligger den på blocket och lägenheter uthyres.



"Nisse!! Ska nisse bada? Bada nisse!...nää nisse vill ha negerkyssar!" 
"Sickan" eller Charles Ingvar Jönsson
 
När man spårar sådär är det dags att sova heppåre!


2/12 minneslucka 2

Då har man vart och nallat på spriten igen och givetvis ställer man till det lite som vanligt. Men Iggan sa att det bara var vatten!! Givetvis fick jag en minneslucka också dock inte lika kraftig som på Östersjön. Men det är ju faktiskt början på en hjärnskada. Den må har varit skadad länge ty smeknamnet Sten får man väl inte över en natt? Men en lite skadad hjärna är kanske bättre än att vara ett mög på heltid som 85% på denna jord är. Tur att man alltid har brevbäraryrket att falla tillbaks till. Men den karriären är förhoppningsvis slut för alltid om 2månader.


image359
Julen närmar sig även hos B&B



Bandymatch idag Herta "MrFashion" eller vad han nu heter kanske behövs? Torsk med 10-8 efter att ha tappat en ledning på 8-5. Men den som saknas mest är nog jag, mitt eviga slit skulle behövas i ett altt mer trött MIBK. Även om den underbare Uda har börjat bli en riktig målspruta så sräcker man inte i 3 perioder. Bengtsson var tröttast som vanligt! Efter att gått till sängs kl 8 på morgonen är det kanske inte så konstigt. Gissa vad han gör nu? Sover såklart, han läste på aftonbladet att man kan sova sig smal. Själv gör jag tvärtom jobbar 6dagar i veckan och bara trycker en massa adventsfika. Underbart gott med saffranslängd!!



image361

(dagen efter kryssningen)
Jep sover sig smal  i en misär som inte skådats sen Hiroshima 



Hert var här och snodde soffan!


"tjuuuuv han är en tjuuuv!!" citat Vanheden
image362


Det var en grym bussfärd till matchen som innehöll följande...

1. En full och utvecklingsstörd alkis som spelade luftgitarr och gjorde diverse märkliga ljud.
2. Tonårstjejer som gapskrek och skrattade åt denne man (pupertetsarslen som en viss Bubblan brukar säga).
3. Trött man som förmodligen är högstadielärare ställer sig upp och busvisslar sönder hela bussen så att tjejerna ska hålla käft.
4. Ännu tröttare tjej (20-25års åldern) går fram till samma tjejer och tycker dem ska skämmas för "det dom håller på med".
5. Vår nya fantastiska målvakt Peder byter om på bussen, underbart!



image358
Vår älskade Mats skrev på för ett år till, nu blir det guld!


Om jag skulle gå och sova mig smal nu, ska bara trycka ett glas mucke* först.


*Berömt ord för julmust myntat av Filip Berlin

I won't go down in history, but I will go down on your sister.

"My family goes on without me, while I drown in a sea of pointless pussy."

Är bara ett av många alldeles underbara citat ur min nya serie som jag kommer hypea till max den kommande tiden. Min serie är det väl inte men skulle kunna vara. Californication är namnet och lägg det på minnet. Ni som trodde att ni för alltid skulle förknippa David Duchovny med Fox Mulder i X-Files kommer snart få en annan uppfattning. Här gestaltar han författaren Hank Moody som lider av både skrivkramp och en aldrig sinande aptit på sex, sprit och knark. Sa ju att det var min serie... Skämt åsido så har även jag haft skrivkramp... nä men nu är jag trött. Grym serie i alla fall!

image357
Skrivkramp?

Kryssningen lämnar vi bakom oss. Eller hur Björkman? Mår bara fruktansvärt dåligt av de få minnen jag erinrar från dekadensbåten med destination helvetet, tur och retur. Vi bränner kvittona och säljer all öl.

Min halsfluss som jag drog på mig i samband med krysset är nu ett minne blott men penicllinet knapras fortfarande.

Förlåt B-Bros för filmerna som aldrig kommer. Jag mår skit över att jag redan behövt göra er besvikna. Men den som väntar på något gott... Förlåt.

Elsa en medium tack! Hype!

MrFashion tack för att du finns och för att nu även din blogg finns! Grattis till facebookförhållandet. Nu har även den fjärde statsmakten godkännt ert förhållande. När skall vi få träffa Generalen?

Cap! Du är bara fin.

"A morning of awkwardness is far better than a night of loneliness."
Kom ihåg det! Puss och najty najt!

RSS 2.0