Förlåt.

Jag, Bengtsson, lovar att jag skall bli en bättre bloggare. Mycket jobb och nomadliv nu.

Det jag och TimBuk skrattade mest åt var Niklas oförmåga att urinera. "Scenskräck" som sas på bredaste skånska.

Just nu är det Dirt Nasty och Mickey Avalon som går heta i skivspelaren. 

 

Puss!

Jag kom idag på...

Att Sverige kan spela med världens iaf europas sämsta mittfält i EM kolla här




                                                           70minuters Tobbe


Alexandersson                                                                                   Micke Nilsson



                                                            Sidleds-cp-Danne                          


inget ont om Alex alltid stabil men inte mer. Tobbe är ju inte tillbaks helt så han skulle få det jobbigt. Micke N fel kant fel fot kan inte bli bra. Sidleds Danne ja va fan ska man säga? Sämre spelare får man ju leta efter. Nu finns det såklart ingen annledning att spela med det här mittfältet. Men det skulle nog vara EMs sämsta!


Så här ska ju vår elva se ut och vi ska spela 3-5-2!!


                                                             Isaksson
 


                      Majstorovic                      Mellberg                     Hansson 



                                           Källström                          A.Svensson                 

Chippen                                                                                                               Ljungberg


                                                                 Henke


                                            Zlatan                             Elmander



Avbytare: Allbäck, Tobbe, Micke Nilsson, S.Larsson, Rami Shaaban och Alexandersson



Ett tokigt bra offensivt lag dock något sämre bakåt. Men anfall är bästa försvar som alla vet! Slut på kvalfotboll nu Lasse!



Så där nu är B&Bs EM-blogg igång. Jag som blogga och lekte förbundskapten var som vanligt Nicke B. Var är Jesper?


Vilken elva är bäst, min eller min tvillingbror Härtas? Som du hittar på http://mrfashion.blogg.se/. Skriv din kommentar.

28/5 Foxens dag!

Idag hade jag tänkt träna, tvätta,leta  jobb (någon som har något?), ringa några samtal och styra upp femmanna-match på östermalm imorgon runt 17-tiden. Jag har lyckats gå upp,äta frukost och kollat facebook (så viktigt!). Men dagen är ung så jag hinner nog. 


För 24 år sedan föddes Anthony William Fox!  Stort Grattis Foxen!!
image547
24år ung!! Räkna med röj på fredag då Trädgårn öppnar!

Då vill vi inte se att någon fastnar i hissen Fox och Tallvid!
image548
Tallvid har du mobil nu eller? Fotboll imorgon!!?


Nu ska jag dra och träna kommer väl bli snudd på hjärtattack men man måste ju komma igång igen.


"Jag är från skåne".

Så har det äntligen hänt! B&B har stått och kissat bredvid Timbuktu inne på Fredsgatan 12. Det är måndagskväll Jeppe är i gasen och jag har just anlänt från min comeback i korpen. (Knät höll men vi torska med snöpliga 3-2). Hur som helst ställer vi oss vid pissoaren och där står han..Den lille märklige rappande skåningen. Jeppe tar position till höger TimB står till vänster. Detta ger mig den obehagliga mittenplatsen och eftersom jag är helt nykter blir det lite jobbigt att kissa bredvid TimB. Jag avviker och går in på toaletten istället. Där ute börjar nu Jep som är igång att prata med TimB. Han låtsas som att han inte känner igen artisten och frågar bland annat var han är ifrån. "Jag är från Skåne" svarar Timbuktu. Vad som mer sades i samtalet hörde jag inte men jag hoppas lat-Jeppe kommer blogga snart så vi får veta. Det här var iaf en stor dag för B&B. Det här och korpen är kanske det roligaste som hänt sedan hemkomsten. Så kul har jag just nu. Det är inte så festligt här hemma. Nu får vi verkligen hoppas på att det blir den kanonsommaren som utlovats i kvällstidningarna.

image545
Han är för fin


Nu höll jag dock på att glömma den fantastiska helgen i Jönköping. Välkommen hem Alec och tack för en fin fest!!
image546
Nu är han hemma! Hurra hurra hurra!!

Hej Sverige

Ja då var man tillbaka i Sverige och på ruta ett igen då. Lite tjockare,lite brunare,lite slitnare, lite fattigare men lite gladare. Saknaden av 32gradig värme har dock redan kommit lite. Och vad är det för fel på det här landet? Vilken stress!! Kommer ta ett tag att ställa om igen. Var nere på bolaget igår (suprise) och när en ny kassa blev ledig sprang folk dit. Själv stog jag bara och kollade på idioterna och tänkte så där gör man inte i Bali. NÄ, för där får man köpa sprit i affären för 18kr!! Länge leve Arrack attack och Bingtang, en öl som nästan skulle kunna mäta sig med Cobra. På tal om Cobra så var den slut i ALLA systembolag utom det på Norrastationsgatan. Vad är det som händer?
image525
Vi är hemma nu till er stora glädje!


Är det någon som har en mobil över? Min har nämligen badat på Bali och den klarade sig inte trots att den hade ett SIMkort. Det skämtet gick inte hem på Phone House. 


Och är det någon som har ett jobb över? Tveka inte att ropa hej!!


Idag får ni inte Glömma att heja fram Perelli i semifinalen i Shlager-EM. Men jag är inte orolig för vem minns inte vinsten med "Tusen och en natt" . Go Perelli!
image544

Bloggen är alltså igång igen och vi ska försoka hålla den uppdaterad så gott som möjligt. Men med den goda sportsommaren aomm kommer blir det nog inte  så svårt. Juni kommer nog handla mkt om fotbolls-EM och i augusti har vi ju sommar-OS. Det blir en tjockt bra sportsommar!
surf
Bra sportsommar!!

Tack Henke!

Vad gör gänget från Varuhuset i dag? 


Har alltid undrat!!!

TAck Henke! Synd bara att inte backklippan Teddy ville vara med!! Men men...

image543
Tva kungar!

Glassar vidare pa Bali

image542

que?

Tycker du kunde bjucka på kameran. Du har massor och dom har inget. Dessutom hade deras farsa säkert tillverkat kameran för en lön på 10 kr/dag. Du flög säkert skitbilligt utan att tänka på miljön... du först.


Det har var en marklig kommentar! jag torskade 300 bilder! det var det som var det jobbiga ditt javla cp! Och jag ager inte ens en TV, sa fuck off! Nu ska jag aterga till barsen, bingtang ar en underbar ol! men inte lika god som Cobra, den 21 maj sitter jag hemma i Sthlm igen med en kall glansande Cobra. Ses!

Hej

Hej! Tack for gratulationerna ni som kom ihag mig. Vi ar pa Bali igen efter en vecka pa Gilii lsands. Det var allt

RSS 2.0